Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 12 januari 2012

Griekenland, armoede in de praktijk

Griekse kinderen worden meer en meer overgelaten aan SOS Kinderdorpen, daar de ouders geen geld meer hebben voor de verzorging. Dit werd gisteren bekend gemaakt in Goedemorgen Nederland.
Voorts moeten steeds meer Grieken een beroep doen op de kerken voor voedsel. Afsluitingen van het elektriciteitsnet zijn aan de orde van de dag. Bovendien maakten de Griekse apothekers bekend, dat zij alleen medicijnen leveren tegen contante betaling, daar de verzekeringen vaak niet meer vergoeden.
Dit alles met dank aan de EU, de EVP, het IMF, de banken (zowel Griekse als NW Europese, daarnaast zijn veel Griekse banken in handen van andere Europese banken), pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. De welgestelde Grieken en grote bedrijven, hebben hun belangen allang veiliggesteld in het buitenland.

De meer dan achterlijke idioot Prem, denkt dat pin betalingen een oplossing zijn voor de problemen in Griekenland. Leuk als je al geen cent hebt en daar bovenop ongeveer € 40,-- moet betalen voor een betaalkaart....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten