Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 29 januari 2012

Erwin Vermeulen, of Rosenthal de zeer stille diplomaat

Afgelopen donderdag was de familie van Sea Shepherd activist Erwin Vermeulen te gast bij Pauw&Witteman. Zij deden verslag van de gebeurtenissen tot nu toe. De meer dan belachelijke arrestatie in Japan, omdat iemand geduwd zou zijn door Erwin, terwijl deze de situatie opnam bij een slachting onder dolfijnen (een fijn cultureel gebeuren, waar ook Denen niet vies van zijn). De familie mag geen contact hebben met Erwin, die als terrorist wordt behandeld door de achterlijke idiote Japanse overheid.
Volgens Buitenlandse Zaken (onze) wordt Erwin goed behandeld en is er dus geen reden om aan de bel te trekken. Als je alleen al in acht neemt, dat Erwin geen contact mag hebben met zijn familie (na een futiliteit) kan je toch onmogelijk spreken van goede behandeling.

Ongetwijfeld is de kakelende VVD 'crisisbeheerser' Rosenthal weer bezig met zijn onvolprezen stille diplomatie, die Zahra Bahrami letterlijk 'het hoofd' kostte.

Als Rosenthal nog een greintje fatsoen in z'n donder heeft, roept hij de Japanse ambassadeur op het matje en pakt daarna spoorslags het vliegtuig richting Japan, om de barbaren daar wat fatsoen bij te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten