Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 25 januari 2012

Rode polsbandjes en de ware gelovige

De EO maakt zich druk over het aanstaande experiment, met rode polsbandjes, in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Mensen die niet gereanimeerd willen worden, kunnen dat aangeven met een rood polsbandje. Alleen aangeven, dat men niet gereanimeerd wil worden, voldoet niet, door omstandigheden is die informatie vaak niet op tijd voorhanden, vandaar dit experiment. Onlangs werd weer eens bekend gemaakt, dat verreweg de meeste gereanimeerde oude patiënten, in veel slechtere conditie ontwaken.  De ware gelovigen in stokoude wrede sprookjes, vinden dat natuurlijk verschrikkelijk, je zal leven tot je er dood bij neer dondert, hun imaginaire god heeft ongelofelijk veel plezier in het extra nodeloos lijden van patiënten, en dat willen deze zwakke geesten koste wat kost rekken.
Volgens een spreker in het EO radio1 programma vandaag (rond 14.50u.), worden de mensen met zo'n bandje onnodig gestigmatiseerd. Goed hè, zo'n reden verzinnen! Uw Azijnpisser zou juist bewondering hebben voor deze mensen, die een dergelijk helder en verstandig besluit hebben genomen. Verder vraag ik me af, of er ook maar 1 patiënt met een rood polsbandje is, die zich gestigmatiseerd voelt. Het zal de meeste rode bandjesdragers een rotzorg zijn, wat een ander er van denkt, als zij bijvoorbeeld maar niet volkomen invalide hoeven te ontwaken na een reanimatie.

De ware gelovigen, die zich verzetten tegen deze gang van zaken, zijn ook tegen abortus en euthanasie. Opvallend is dat deze idioten wel voor de doodstraf zijn en met veel plezier hun kinderen een zinloze oorlog insturen (met de kans op sneuvelen).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten