Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 januari 2012

Holleeder hysterie

Holleeder is vrij, de sensatie in medialand is opgelopen naar een bedenkelijk hysterisch niveau. De psychopaat Holleeder is groot geworden, door het uit hun huis rammen van krakers ten behoeve van de vastgoedmaffia. Kraken was en is nodig vanwege het grote tekort aan (betaalbare) woonruimte en de grote leegstand van (woon)ruimte, zo staat er ongeveer 7 miljoen vierkante meter kantoorruimte leeg. De vastgoedhandelaren, die panden leeg lieten staan, om de prijs naar waanzinnige hoogte op te drijven, lukte het vaak een pand in prijs, binnen 1 dag tijd, één keer over de kop te laten gaan. De handelaren zijn intussen goed bediend door de politiek. Met hulp van de VVD, het CDA, D66, CU en de PVV, is er een kraakverbod ingevoerd. Niet dat er iets is veranderd in de leegstand en het woningtekort, integendeel. De echte misdadigers kunnen lekker doorgaan met hun gore praktijken, de enigen die iets aan deze praktijken deden zijn gecriminaliseerd: de krakers.

Verder met Holleeder: 24 januari jl. zat oud politie opvoorlichter Wilting bij Pauw&Witteman. Op een gegeven moment werd de vraag gesteld, of Holleeder verder in de gaten zou worden gehouden door de politie. Dat is te verwachten volgens Wilting, maar of zijn telefoon afgeluisterd zal worden, wist Wilting niet. Nou meneer Wilting, reken maar van 'yes', als er één land 'goed' is in het afluisteren van de telefoon, is dat Nederland wel. 'Goed' is maar de vraag, wel hebben wij in verhouding zo ongeveer de meeste telefoontaps ter wereld. Dat weet meneer Wilting trouwens dondersgoed.

De 27ste werd Holleeder vrijgelaten en o.a. in Nieuwsuur die avond alle remmen los. Dat is precies wat Holleeder wil, hij speelt graag de grote ster.
Daarom van deze plek, de felicitaties aan Holleeder voor het behalen van dit waanzinnige resultaat, met dank aan de sensatiepers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten