Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 4 januari 2012

Verhagen past voor leiderschap en nog wat Irak leugens

Het gore CDA ventje Verhagen, maakte vandaag bekend, dat hij afziet van het CDA leiderschap. Dit om de dissidenten in de partij geen kans te geven, nogmaals de koers van de partij ter discussie te stellen. De achterbakse hondenlul geeft hiermee deze dissidenten nog een ferme trap na, echt christelijk. Met name Verhagen is verantwoordelijk voor de koers van het CDA, die ervoor heeft gezorgd, dat de partij leegloopt.  

Gisteravond was knuppellul Verhangen te zien in het programma 'Vijf jaar later', hier werd hij nog eens geconfronteerd met de illegale oorlog in Irak. In 2007 zei de lul dat het nodig was daar in te grijpen. Volgens deze etterbak was er niets geheimzinnigs aan de grondslag voor de Nederlandse steun aan die oorlog. Eigenlijk vindt Verhagen deze oorlog nog steeds een terechte. 'We dachten dat daar massavernietigingswapens lagen', ondanks dat de Nederlandse geheime diensten daar zwaar aan twijfelden. "Maar Saddam Hoessein werkte niet mee, dus we moesten wel ingrijpen", aldus Verhagen. Pauw, de presentator zei niets over Blix, de Zweedse diplomaat, die wapeninspecties uitvoerde in Irak, hij verklaarde al ver voor de inval, dat Irak geen massavernietigingswapens bezat. De banden met de VS waren voor Verhagen en Bakellende belangrijker dan de waarheid, bovendien werd hun smerige maatje de Hoop Scheffer als beloning benoemd tot secretaris generaal van de NAVO.
Verhagen vindt het een ellende dat daar zoveel soldaten sneuvelden en met de kennis van nu (daar heb je 'm weer, bijzonder populair 'excuus' bij het CDA), zou hij de oorlog niet meer steunen (?!?).
Kortom: eerst wist Verhagen zeker, dat er massavernietigingswapens lagen, als dat onderuit gehaald wordt, is het vermoeden voldoende voor steun en als hij het helemaal niet meer weet, komt deze klootzak met een uitgekauwd 'excuus' (tussen haakjes, want dat is het niet). Dat alles na zo'n 1,5 miljoen (door echte deskundigen, na diverse onderzoeken, gemaakte schatting) dode Irakezen later.....

Als deze disfunctionerende bedrieger in een bedrijf werkzaam was geweest, had hij al 10 keer eerder een schop onder z'n vieze reet gehad. Nu mag hij doodgewoon doorgaan met besturen, schande!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten