Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 23 januari 2012

ZZP'ers krijgen een lijstje van de overheid

ZZP'ers komen financieel steeds vaker in de problemen, maar ook het verzekeren tegen ellende, als arbeidsongeschiktheid en pensioen is een groot probleem. Daarom heeft de overheid bedacht een lijstje te maken voor ZZP'ers, een lijstje met aandachtspunten voor de ZZP'er.
Zoals het begin van dit bericht al aangeeft, veel ZZP'ers hebben financiële problemen, daar zit de pijn en dat is de oorzaak van het niet verzekeren voor genoemde zaken. Het afbraakkabinet Rutte wil meer flexibiliteit en is eigenlijk ook voor afschaffing van het ontslagrecht, daarnaast wil het de arbeidskosten terugbrengen. 'Voila!', de ZZP'er, vaak gedwongen hun vaste (slecht betaalde) baan om te zetten in  'ondernemerschap', gevolg: nog slechter betaald en dan wordt er bezuinigd op een aantal posten, om minstens het hoofd boven water te kunnen houden.

Nog even en de overheid gaat ZZP'ers verplichten zich te verzekeren voor deze zaken.
Het is als met de zorgverzekering, een groeiend aantal mensen kan deze niet meer betalen en wat doet het schoftentuig van het huidige kabinet? Juist! dreigen met boetes, een dreigement aan het adres van mensen die al tot de neus in het water staan, te schunnig voor woorden!
Let wel ZZP Henk & Ingrid, uw grote leider, de valswitte Limburgse aarsmade Wilders, is hier mede verantwoordelijk voor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten