Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 29 januari 2012

Parlementaire enquête en Tjeenk Willink eindelijk weg

In Buitenhof was vanmiddag o.a. 2e Kamerlid Sharon Gesthuizen van de SP te gast. Zij wil een parlementaire enquête naar het misbruik binnen de rooms-katholieke kerk en werd daarover aan de tand gevoeld door griezel Polak met haar enge handjes. Polak zat 'lekker' te katten, Gesthuizen is immers van een vijandige partij. Helaas voor Polak lukte dit totaal niet (ze deed e.e.a. trouwens weer op de voor haar bekende ongelofelijk domme manier), het pleidooi van Gesthuizen bleef als een huis staan.

Daarna werd PvdA lid Tjeenk Willink 'geschoren' door Polak, een grote slijmpartij met deze disfunctionerende kakhufter, die deze week eindelijk afscheid nam van de Raad van State (om jammer genoeg plaats te maken voor een nog grotere klungel, de sjoemelende kakzever van het CDA, Donner, die n.b. al eens moest aftreden als minister, vanwege de vreselijke dood van 11 mensen bij de Schipholbrand).
Polak vraagt op een gegeven moment aan Tjeenk Willink hoe zij een vraag moet stellen: open of gesloten? Dat is toch godverdomme niet te geloven, zo goed als geen kritiek op deze zak en dan ook nog eens tijdens het gesprek vragen hoe je een vraag zal stellen, jezus christus wat een trut!
De namaak socialist Tjeenk Willink zegt een paar keer, dat hij 14 jaar lang heeft gevochten voor het gezag van de Raad van State; u weet wel het orgaan dat lekenrechtspraak bedrijft, geen professionele raadslieden, maar politieke minkukels, die een mooi baantje krijgen aangeboden na een politiek leven van blunders en ellende.  T.W. maakt zich inderdaad druk over het terechte rumoer rond de benoeming van Donner (op z'n minst bijzonder dubieus), T.W. heeft zich geërgerd aan de kritiek.....

Drie overeenkomsten delen de oude en nieuwe vice voorzitter van de Raad van State: beiden nitwits, beiden blunderhufters en ongeveer even grote kakzevers. Vergeet ik er nog één: beiden lid van een partij, die (gelukkig) steeds verder wegzakken in de vergetelheid.

Polak heeft nog een gesprek met oud ambassadeur van Dam, Syrië is hier het onderwerp. Polak stelt een vraag aan van Dam over de situatie en zegt dan tegen van Dam, dat Syrië grenst aan landen, waar de 'Arabische Lente' zich voltrok/voltrekt........ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten