Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 30 januari 2012

Staking onderwijzers voortgezet onderwijs 2

 De gesjeesde verpleegkundige en CDA bijtertje Bijsterveld, noemde vorige week de onderwijsstaking onverantwoord. Weet je wat pas onverantwoord is Bijsterveld? Een volkomen nitwit (zoals jij) op de post van minister!
In iets andere bewoordingen noemde AOb bestuurder Kircz, Bijsterveld incapabel. Hij zei o.a. dat Bijsterveld de slechtste minister van onderwijs ooit is en dat zij alle intellectuele kwaliteiten mist voor haar functie. Nou, dat heeft Kircz geweten, zelfs zijn eigen bond bood excuses aan, gelukkig slikte Kircz zijn woorden niet in, wel zei hij, niet op de persoon zelf te spelen, jammer, niet alleen is deze CDA trut incapabel en dom, maar enige kwaadaardigheid kan haar niet ontzegt worden, na alle adviezen van deskundigen, die zij botweg naast zich neerlegde.

Kircz heeft gelukkig ook de oren van VVD drilpudding Elias gewassen, dit holle VVD vat deed niet alleen een meer dan achterlijke uitlating over de CITO toets (zie de link voor het onderstaand bericht), maar noemde eerder tijdens de scholierenstaking van vorig jaar, het aantal zieke leraren op een manier, die maar voor één uitleg vatbaar is: ze zijn lui en aanstellers. In een reactie van Elias op de uitlatingen van Kircz, noemde hij deze een antidemocraat, omdat hij in de zaak van de 1040 uur, de meerderheid negeert. De 'meerderheid' in de 2e Kamer, die echt niet begrijpt, waar het om draait. Bovendien is deze 1040 uur, via een motie tijdens het debat ingediend, door een PVV griezel en let wel: nadat er een akkoord lag, deze 1040 uur niet op te nemen in de nieuwe regels. Wie is er vuil en antidemocratisch bezig?

Bij Pauw&Witteman afgelopen vrijdag de 'onderwijsdeskundige' van de PVV, Beertema. Deze hippe hufter (haarstukje onder de onderlip) was verantwoordelijk voor de hiervoor genoemde 1040 uur motie. Het lid van de fascistische beweging PVV vindt het onderwijs een 'linksig milieu' en heeft het als oud onderwijzer over massa immigratie (een pertinente leugen). Kircz zei over Beertema, dat hij racistisch is, daar hij moslimkinderen minderwaardig vindt. Nou dat was tegen het zere Beertema been. Het woord racistisch is niet gelukkig (feitelijk kan je niet racistisch zijn), maar als het gaat om het afschilderen van een grote groep mensen als zijnde parasiet, minderwaardig en het hebben van een verborgen agenda (het streven naar een moslimstaat), dus kortweg haatzaaien (waar elke PVV'er achter staat), heeft Kircz volkomen gelijk. En zo'n klootzak mag dus lesgeven, ook aan moslimkinderen, te gek voor woorden (zou wel eens willen zien, welke echte referenties hij in het onderwijs heeft verzameld).

Zie ook mijn bericht van 26 januari jl.:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2012/01/staking-onderwijzers-voortgezet.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten