Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 26 januari 2012

Staking onderwijzers voortgezet onderwijs

We hebben een giga 'overschot' aan docenten, waardoor de gesjeesde CDA verpleegkundige Bijsterveld en de lachende Friese VVD idioot Zijlstra besloten tegemoet te komen aan de door de PVV opgeklopte onderbuikgevoelens van 1 en 2 hersencelligen, gevoelens over de veel te lange vakanties en het te weinig aantal lesuren.

Vandaag een staking in het voortgezet onderwijs en de PVV gaat weer lekker te keer. Een woordvoerder (die zelf onderwijzer was, hoe functioneerde deze hufter?) van de 2de Kamerfractie zei vanmorgen in het radio1 journaal, dat deze onderwijzers staken voor meer vakantie en minder uren. Deze bedrieger draait de zaken om: de docenten staken voor behoud van hun vakantie en het huidig aantal lesuren (dat is gemiddeld al hoger, dan in andere EU landen). De PVV fascist geeft de docenten het advies voor een verbetering van de kwaliteit in het onderwijs te pleiten.

Het vreselijke CDA bijtertje Bijsterveld, liet weten dat de docenten beter actie kunnen voeren bij de 1ste Kamer, voor het aannemen van de nieuwe onderwijswet. Volgens deze stoephoer krijgen de docenten juist meer ruimte en tijd voor hun taak, gelukkig kunnen de docenten, in tegenstelling tot Bijsterveld, wel rekenen!

Docenten werken zich zeven slagen in de rondte, het aantal vergaderingen stijgt bijna jaarlijks vanwege regels, die constant worden aangepast of veranderd en als dank krijgen ze een ongelofelijke bak stront over zich heen. We hebben veel te weinig onderwijzers en vanwege de gemiddelde leeftijd, zal dit tekort alleen maar stijgen.

Het blunderstel Bijsterveld en VVD langstudeerder Zijlstra hebben in de korte tijd dat zij aan het bewind zijn, het onderwijs een flink stuk verder geholpen in de richting van een héééél diepe put.

Eén punt op de verborgen agenda van het huidig kutkabinet is de kinderopvang (ja, ook voor pubers), via het onderwijs verder uit te bouwen, alsof docenten geen bliksem te doen hebben.

Dit alles in ogenschouw genomen, zou je wel knettergek moeten zijn, als je nog kiest voor het beroep onderwijzer.

Steun het onderwijzend personeel, dat is in het belang van iedere Nederlander!

Aanvulling: zit te luisteren naar Standpunt NL, waarin wordt gemeld, dat Bijsterveld liegt, als zij zegt, dat de staking onverantwoord is vanwege een toetsweek. De toetsweek is niet landelijk en voor zover er een toetsdag is vandaag, wordt deze gewoon afgenomen.


Elias, het holle VVD vat schijnt een paar weken geleden, bij Pauw&Witteman te hebben gemeld, te hebben gesteld dat 50% van de kinderen de CITO toets niet haalt, ha! ha! ha! je kan niet slagen of zakken voor de CITO toets! Jezus wat een enorme klootzak!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten