Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 18 januari 2012

CDA, nivellering, vlaktaks, het nieuwe sociale gezicht!

Het CDA gaat een nieuwe koers varen, zoals ik eerder meldde, een heel 'sociale'. Om aan het rijtje 'sociale' maatregelen, wil het CDA er nog één aan toevoeren: 'de vlaktaks'. Iedere Nederlander betaalt dan 35%, alweer een flink cadeau voor de rijken en een gigantische inkomensachteruitgang voor de laagstbetaalden. Gigantisch? ja gigantisch, als je amper het hoofd boven water kan houden is elke procent achteruitgang groot, laat staan bijna 5%.
Dat is dus wat CDA lamlul Koppejan 7 januari jl. in Kotskamerbreed met nivellering bedoelde. Volgens hem heeft het huidige kabinet voor nivellering gezorgd. Natuurlijk, de kosten voor de grote onderlaag in onze maatschappij zijn flink toegenomen, neem bijvoorbeeld de zorgverzekering, welgestelden betaalden voor de invoer aanmerkelijk meer voor deze verzekering, de laagstbetaalden veel minder, goed hè!!!!
Overigens zei het holle vat en volksverlakker Koppejan in datzelfde Kotskamerbreed, dat het CDA een betrouwbare partij is, 'je kan op het CDA rekenen wat betreft beloftes en afspraken', ha! ha! ha! ha!

Op de Antillen is vorig jaar al een vlaktaks ingevoerd, daar heeft VVD ploert Kamp mede voor gezorgd, tegelijk met het wegsluizen van het zwarte geld, van de witte Nederlandse belastingvluchtelingen. Een staaltje belastingpolitiek waar je schijtziek van wordt, zeker als je de armoede van de gekleurde bevolking daar ziet, er wonen daar zelfs gezinnen in autowrakken, godgloeiendegodverdomme!!!!

Hier de link naar het eerdere bericht over het nieuwe 'sociale' gezicht van het CDA:
http://deazijnpisser.blogspot.com/2012/01/het-nieuwe-sociale-cda.html

Eijffinger, de CDA 'econoom' bepleit de vlaktaks nu in Standpunt NL. deze klootzak, zegt dat de hoogste belastingbetalers nu eigenlijk minder betalen (geeft dat eindelijk toe), doordat zij grote aftrekposten kunnen opvoeren. Waarom heeft deze rechtse asociale hondenlul, dan nooit eerder gepleit voor een herziening van het belastingstelsel op dit punt? Volgens de klootzak is de vlaktaks slecht voor maar 1% van de (arme) bevolking, gadverdamme wat een tyfus lul!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten