Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 14 mei 2012

De wietpas en de politie

Een korpschef van de politie in Limburg, Heeres, maakte vanmorgen bekend, dat er na de wietpas niet meer onrust is onder de bevolking, wel is de overlast door straathandel toegenomen, ha! ha! ha! ha!
Het is als met het gevoel van veiligheid, voor het bijzonder holle VVD vat Opstelten, die stelde dat deze veiligheid belangrijker is dan de echte veiligheid. Heeres gaat keihard optreden tegen de straathandel, ja klootzak, dat is nu precies wat er voorspeld is, straten die overspoeld worden met niet alleen softdrugs, maar ook met diverse harddrugs, daar waren de koffieshops een probaat middel tegen. Ook voorspeld: een grotere inzet van politie en veel groter dan voorheen aan het belachelijke achterdeur beleid.
Heeres lult natuurlijk niet over de grote toename van buitenlandse stofdrugskopers in Noordelijker gelegen steden, zoals Nijmegen, die nog geen p(l)asplicht hebben. Als die plicht daar ook wordt ingevoerd kan hij nog wat beleven. Een hopeloze dure strijd zal volgen, een strijd, die niet gewonnen kan worden, dat heeft de 'war on drugs', in de VS wel bewezen. Heeres zou voor zijn collega's op moeten komen en deze achterlijke zet, van de rechts-conservatieve hufters Teeven en Opstelten, naar de prullenbak moeten verwijzen. Met het voorgenomen en gedeeltelijk ingevoerde beleid, zullen de frustraties voor de gewone agent, naar nooit eerder bereikte toppen stijgen.
Bovendien zal dit beleid een onevenredig groot beslag doen leggen op extra belastinggeld, dat er niet is, dus is er maar één conclusie mogelijk, andere politietaken zullen sneuvelen om dit uiterst domme beleid uit te kunnen voeren.
En Heeres, met grote spoed een schop onder z'n reet, richting straat graag.

1 opmerking: