Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 mei 2012

Sørensen: een trieste smerige leugenaar

Zondag was PVV'er Sørensen te gast in Buitenhof, naar aanleiding van de herdenking van de moord op de politieke draaikont Pim Fortuyn (van uiterst links naar uiterst rechts), de zelfverklaarde praktiserend pedofiel. Veel suf geouwehoer over de vervelende pisnicht Fortuyn en hoe goed hij wel niet was. Ondertussen heeft 10 jaar Leefbaar Rotterdam (en LPF) niets veranderd aan de veiligheid in Rotterdam, wel aan het gevoel van veiligheid....

Sørensen liegt nogmaals over zijn ontslag als docent (dat deed hij eerder al, toen met andere gronden), volgens hem was het een beroepsverbod vanwege zijn politieke voorkeur, de smerige hufter zegt er nog bij, dat hij dit nu wel wil verklaren. De klootzak was een slechte docent, die bovendien leerlingen (autochtoon/allochtoon) tegen elkaar opzette, autochtone ouders hebben zijn vertrek toen geëist. 

De presentator (Haegens) vroeg S. naar de 10.000 asielzoekers, die Fortuyn jaarlijks wilde toelaten. Dat ligt wat genuanceerder volgens volksmenner S., de fascist wil geen asielzoekers in Nederland, maar het geld inzetten in gebieden, waar deze mensen vandaan komen. De leugenaar, de PVV wil de hele ontwikkelingssamenwerking afschaffen.

Nogmaals: de fascist Sørensen is een smerige leugenaar.

Nog een leuk feitje: Leefbaar Rotterdam is boos vanwege het bordje op het Pim Fortuyn plein, daarop is alleen de LPF genoemd, niet Leefbaar Rotterdam. Dat is waar Leefbaar Rotterdam goed in is: liegen en zich druk maken om futiliteiten.

Je zal godverdomme op een plein wonen, dat vernoemd is naar een praktiserend pedofiel.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten