Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 31 mei 2012

Harddrug pushers van CDA willen leeftijd verhogen

De ongelofelijke CDA idioot van Haersma Buma, wil de leeftijd verhogen, waarop jongeren de harddrug alcohol mogen kopen. De griezel met z'n domme houtenkop, zegt natuurlijk niets over het feit, dat er voor deze zwaar verslavende harddrug nog steeds reclame gemaakt mag worden. Of over het feit, dat het CDA wijn weggeeft met het CDA logo als etiket, een handelswijze, die pushers van andere harddrugs gebruiken, eerst gratis, eenmaal gewend kan je betalen. De verkiezingen komen er aan, dus Aersma en z'n enge hypocriete collega's denken met dit pleidooi nog wat domme christenen mee te kunnen lokken. Naast het feit, dat het CDA één van de grootste bestrijders van softdrugs is, niet dat de problemen met die drugs ook maar 1% van de problemen met de harddrug alcohol vormen, maar softdrugs zijn eng en een aantal gebruikers krijgen inzicht in de maatschappij, inzichten die het CDA als ongewenst en bedreigend beschouwt. Deze mensen zijn namelijk minder makkelijk te bedonderen.

Dit alles met de idee, dat daarmee de problemen met alcohol opgelost kunnen worden, begin zoals gezegd, eerst maar eens met een totaal reclame verbod, en laat mensen (inclusief kinderen) in spotjes zien wat voor problemen overmatig alcohol gebruik opleveren.

Kan de volgende leipo die de achterlijke term 'alcohol en drugs' gebruikt, een totaal verbod krijgen op spreken in de media?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten