Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 mei 2012

Orde op zaken in Ter Apel

Gistermiddag hebben onze stoere 'jongens en meisjes' van de 'Befehl ist Befehl' eenheid van de politie, een onderdeel van de ME, orde op zaken gesteld in Ter Apel, waar uitgeprocedeerde asielzoekers, ten einde raad een tentenkamp hadden opgezet, heldhaftig werd dit kamp afgebroken en de asielzoekers verwijderd. Deze asielzoekers, die geen kant op kunnen, het land van herkomst wil ze niet en opvang hier mag niet, worden bij politiecontroles opgepakt en vastgezet, waarna ze na verloop van weken of zelfs maanden weer op straat worden gezet, met als resultaat, dat ze nogmaals opgepakt kunnen worden. Bovendien, als het om Somalië, Irak of Iran gaat, wie durft het uit z'n gore bek te krijgen, dat je daar niet hoeft te vrezen voor je leven? De volgende die dat zegt, zou per enkele reis naar zo'n gebied moeten worden gestuurd, om daar met een minimum aan geld en zonder enige hulp van welk consulaat of ambassade dan ook, een jaar lang in leven te blijven, kijken hoe de mening na dat jaar is.

Terug naar Ter Apel, de dames/heren van de ME hadden het tentenkamp tot verboden gebied verklaart, daarmee de pers op afstand houdend, de ME bussen werden voor het kamp gestald, om niemand zicht te geven op de gebeurtenissen. De politie heeft lesgeld betaald, na de laatste gewelddadige ontruiming van een kraakpand in Amsterdam. Dat is transparantie en openheid anno 2012! (zie: http://deazijnpisser.blogspot.com/2012/05/fascistisch-optreden-politie-en-de.html).
En ja, duistere, zeer dubieuze zaken, doet de politie het liefst in het geniep.

De burgemeester van Vlagtwedde (daar valt Ter Apel onder), Leontien Kompier, een leeghoofdig PvdA schaap, dat met dappere praatjes 'haar' burgers voor zich wil winnen, liet vanmorgen op Radio1 (rond 8.20u.) weten, dat zij een speciale verordening in de APV van Vlagtwedde heeft laten opnemen, die wild-kamperen in haar gemeente verbiedt. De ongelofelijke huppelkut lijdt ook al aan het 'Befehl ist Befehl' syndroom, zij wenst de landelijke overheid niet aan te spreken op de gevolgen van het meer dan achterlijke asielbeleid, het is besloten in Den Haag, dus.........
Op zo'n burgermoeder zitten we te wachten, de kut vergeet even, dat mensen op haar grondgebied, vanaf aankomst onder haar verantwoording vallen, en daar zou ze haar 'stinkende' best voor moeten doen (gadver wat een schijtvervelende uitdrukking).
Maar ja wat wil je: PvdA...........


Geen opmerkingen:

Een reactie posten