Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 27 mei 2012

Van Haersma Buma, de integriteit, het fatsoen, plus de waarden en normen van het CDA

Na zijn verkiezing tot lijsttrekker van het CDA, hield de lachwekkende houtenkop van het CDA, van Aersma Buma, een praatje. Hierin liet deze klankkast van de stompzinnigheid en volksverlakkerij weten, hoe belangrijk integriteit, fatsoen en de door het CDA zo gepropageerde waarden en normen, 'wel niet' zijn voor hem.

Nou hier een kort resumé van uw Azijnpisser, over deze CDA eigenschappen:
  • Afspraken met andere EU landen niet nakomen, zoals met buurland België het akkoord over de Hedwigepolder. Dit alles om een paar Zeeuwen te paaien, terwijl iedereen begrijpt, dat deze polder uiteindelijk onder water gezet zal worden.
  • Het zoet na het zuur beloven (Bakellende 1), maar uiteindelijk met zoutzuur op de proppen te komen.
  • Het financieel pakken van geestelijk en/of lichamelijk gehandicapten, ouderen en bijstandsgezinnen.
  • De economie naar de kloten helpen, dan achteraf zeggen hoe goed het gevoerde beleid 'wel niet' is en de Jager afschilderen als de beste minister van Financiën, die ons land heeft en heeft gehad (ha! ha! ha!).
  • De burgers op alle mogelijke manieren belazeren, of het nu om de zorg, of de mensenrechten gaat (kinderen en volwassenen opsluiten, alleen omdat ze 'illegaal' zijn). 
  • Het steunen van de financiële markt ten koste van de armen, terwijl de eersten schuldig zijn aan de algehele malaise en dan op de koop toe de schuld voor die malaise aan de slachtoffers toe wijzen.
  • Het steunen van-, en uit de wind houden van de bouwmaffia.
  • Buitenlandse firma's in Nederland helpen, de belasting in hun eigen land te ontduiken (60% van de Zuid-Europese landen) Als die firma's 25% vennootschapsbelasting betalen, zoals Nederlandse firma's, zou dat 20 miljard euro per jaar opleveren!
  • Wilders en zijn fascisten toegang tot het kabinet geven, ja, ze zelfs de regie geven over het kabinet, daarmee de haat opfokken tussen bevolkingsgroepen en het latente fascisme legitimeren, dat onder een groot deel van de bevolking leeft (al zullen velen van de Henken en Ingrids, dat niet begrijpen). De tegenstanders van die samenwerking een mes in de rug steken en dan tenslotte zeggen, dat twee derde van de partij achter die samenwerking stond. Wat van die laatste leugen overblijft, is in de peilingen te zien: een stemmenverlies van, alweer twee derde...
  • Tot slot (hoewel er ongetwijfeld nog veel meer punten kunnen worden toegevoegd) het schijt hebben aan democratische regels, zoals het feit, dat een demissionair geen belangrijke beslissingen neemt. Het fout gestrikte CDA varken flikt dit voor de 2e keer, toen Balkenende 4 demissionair was, regeerde de Jager ook 'over zijn graf' heen, en voerde de disfunctionerende klootzak in een noodtempo 4 miljard aan bezuinigingen door.
Zie hier de integriteit, het fatsoen, de waarden en normen van het CDA en vergeet daarbij niet, dat deze partij zegt christelijk te zijn....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten