Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 21 mei 2012

D66 leugens door Koolmees

Gisteren in Buitenhof D66 volksverlakker Koolmees, de lul heeft sociale economie gestudeerd. Sociaal betekent bij D66 de grote onderlaag afknijpen en de welgestelden, die het al zo moeilijk hebben, bevoordelen. Volksverlakker Koolmees heeft bedacht dat onze arbeidsproductiviteit omhoog moet, waarom? Dat is goed voor de economie! De hufter vertelt natuurlijk niet, dat wij zo ongeveer de hoogste arbeidsproductiviteit in Europa hebben. Het lulpraatje van het 3% begrotingstekort komt nog eens voorbij, een regel die de ondemocratische oranje- of Kunduz-coalitie, als excuus voor het ondemocratisch handelen gebruikt. Ze moeten de EU godverdomme smeken, dit praatje hoog te houden, hoewel iedereen in Europa ziet, dat de economie stimuleren, niet gebeurt door het afknijpen van de bevolking, integendeel en de 3% maatregel wordt allang niet meer als heilig gezien.
Over die economie: de laatste 5 jaar heeft onze economie grote klappen gehad, door het onzalige beleid, van het CDA, de VVD, de PVV, de SGP en de PvdA, met steun van D66 en GroenLinks. Die steun alleen was niet genoeg, dus nu doet 'oppositiepartij' D66, samen met GroenLinks, de ChristenUnie en de demissionaire regeringspartijen, een greep naar de macht, n.b. met een beleid, dat niet anders gezien kan worden, dan een voortzetting van het onzalige beleid, dat ons land het afgelopen jaar, als enige in ons Europees gebied, een krimp van meer dan 1% opleverde.

Langer werken dus, terwijl D66 in 2002 nog pleitte voor een kortere werkweek. Flexibiliteit is het credo, weg met het ontslagrecht en andere rechten voor arbeiders/werknemers geen vaste banen meer, ben je meteen van klokkenluiders af!
Werk moet geaccepteerd worden, maakt niet uit wat. Nu nog pleiten voor 2 weken vakantie per jaar en voor een loonsverlaging, vooral bij 50 plussers. Dan zijn we klaar voor de nieuwe heilstaat van D66: loonslavernij voor de grote massa en bescherming van de privileges van de welgestelden, plus nog wat andere 'extraatjes' voor deze groep, die het al zooooo moeilijk heeft. Dan kunnen we op een later tijdstip, altijd nog de werkweek optrekken naar 60 uur, hebben de werknemers geen tijd om in opstand te komen, een 'win win situatie!'
Geen opmerkingen:

Een reactie posten