Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 mei 2012

Het Europese noodfonds

Voedselbanken, huisuitzettingen, werkloosheid, bezuinigingen op essentiële zaken, die m.n. de grote onderlaag keihard treffen (ook met de zogenaamde reparaties), maar wel het Europese noodfonds per a.s. 1 juli, i.p.v. 1 maart 2013 tekenen. Een demissionair kabinet, dat er met een ondemocratische truc gigantische bezuinigingen doorheen jaagt en nu dus het pleiten van het disfunctionerende CDA varken de Jager (die er voor gezorgd heeft, dat wij in een economische krimp zitten), dit verdrag vroegtijdig te tekenen, namens, nogmaals, een demissionair kabinet. Veertig miljard euro in een donkere put, waar wij dan ook nog eens geen enkele zeggenschap over hebben.
Het fonds zou bedoeld zijn voor EU landen in de problemen en de banken, draait u het maar gerust om, het is met name bedoeld voor de banken in die landen. Zo krijgen de Griekse banken deze week 18 miljard uit dit fonds en volgens deskundigen hebben enkele Spaanse banken 76 miljard euro nodig.

Het holle CDA vat Wortmann, EU parlementariër, verdedigde vanmiddag in Standpunt NL, het tekenen voor dit fonds. De vervelende stoephoer durft tegenstanders koudwatervrees te verwijten, m.a.w. ze zijn dom. De paardenkut durft te stellen, dat wij geen zeggenschap weggeven, althans, dat kan je uit het gedraai van deze trut opmaken. Ze stelt, dat e.e.a. parlementair is besloten, dus volkomen 'democratisch' is afgeregeld. Dus als wij straks bij tegenslagen, meer dan de eerste 4,5 miljard euro moeten storten in dit fonds, is dat van te voren goedgekeurd, of wij het tegen die tijd nu wel of niet eens zijn met die verplichting. Dat is democratie volgens het CDA, die het liefst zo snel mogelijk alle soevereiniteit wil overdragen aan de EU, zij zijn immers vertegenwoordigd door de super religieuze, conservatieve EVP, die een beleid voorstaan, waar men bij het CDA in Nederland jaloers op is.
Naast het feit, dat dit weer een aanval op de werkelijke democratie is, immers we hebben een demissionair kabinet, dat op de winkel moet passen, tot een nieuwe regering belangrijke besluiten kan nemen, is dit alweer een smerige truc, waar 'oppositiepartijen' D66, GroenLinks en de CU, zich voor lenen, al schijnt de CU nu terug te krabbelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten