Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 mei 2012

Sap heeft zooooveel bereikt

Al knipperend, zat GL paardenkut Sap, gisteravond in Nieuwsuur te keffen, wat ze volkomen ondemocratisch heeft bereikt met de oranje of Kunduz coalitie. De grote onderlaag nog verder uitknijpen t.b.v. de welgestelden. Natuurlijk heeft de trut het over de reparaties voor de zwakste groepen, maar ook die zullen hoe dan ook moeten inleveren, terwijl ze geen cent meer kunnen missen. De hypotheekrenteaftrek wordt in stand gehouden, al is het vanaf nu niet meer tot in de eeuwigheid. Een last voor de belastingpot van 12 miljard per jaar. De banken zijn gesteund en zullen ook in de toekomst gesteund blijven, maakt niet uit wat ze flikken. De farmaceuten worden met rust gelaten, daar teveel 2e Kamer politici op de 'loonlijst' van deze georganiseerde misdaadorganisatie staan, hetzelfde geldt voor de veel te hoge salarissen voor de top in de gezondheidszorg (ook de Bakellende norm is minstens € 90.000,-- te hoog). De zorgverzekeraars: een loodzware top, peperdure gebouwen en uitgevertje spelen, geen probleem, zij mogen jaar na jaar de premies opschroeven. De fabrikanten van medische apparatuur, die met steekpenningen hun apparatuur veel te duur verkopen, worden met rust gelaten. De bouwmaffia wordt met rust gelaten, de bouwmaffia die miljarden heeft gestolen uit de belastingpot en de huishoudportemonnee van burgers (op straffe van een fooi of 2 uur taakstraf).
Tot slot kan men zo 20 miljard euro per jaar innen, door alle bedrijven, dus ook de buitenlandse 25% vennootschapsbelasting te laten betalen (dan zijn 'we' nog 8% goedkoper dan bijvoorbeeld België).

Om de files verder te bekorten, wordt de vergoeding voor huis-werkverkeer zwaar beperkt. Niet alleen voor de auto, maar ook voor het openbaarvervoer... Hoe is het godgloeiendegodverdomme mogelijk? Het openbaarvervoer is al duurder dan de auto, kortom met deze maatregel jaagt o.a. Sap de openbaarvervoer reiziger de auto in en dan zeggen, dat je de files beperkt, ongelofelijk!
GroenLinks? AsgrauwRechts!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten