Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 mei 2012

CDA maakt zich sterk voor de verschoppelingen van de aarde

Het ongelofelijke kutwijf Sterk van het CDA, liet zich gistermiddag bij de EO (Radio1, na 14.00u.) uit over de harde lijn, die haar 'christelijke' partijgenoot Leers, ten aanzien van de (uitgeprocedeerde) asielzoekers aankondigde. De stoephoer, die godgloeiendegodverdomme ook nog eens theologie heeft gestudeerd, vertelde dat de uitgeprocedeerde asielzoekers in het Ter Apelse tentenkamp, voor niets protesteren. De stoephoer verwijst alle argumenten van hulporganisaties en deze asielzoekers, als niet ter zake doende onzin, naar de prullenbak.
Sterk wil alleen echte vluchtelingen, die mogen zich in hun kist aanmelden, dan is pas bewezen, dat de vluchteling echt iets te vrezen had.....

In Nieuwsuur liet de sjoemelende, leugenachtige Leers zich gisteravond uit over de uitgeprocedeerden. Hij blijft trouw aan de bevelen, die Wilders hem gaf, want, zo zei deze 'christen': "ik wil geen willekeur". Deze Limburgse kwast heeft nooit de uitspraken van Jezus in het nieuwe testament gelezen (naast de weinig sociale uitspraken in het oude testament), dat is trouwens een gebrek, waar heel veel christenen aan lijden, zeker als zij enige macht hebben.
En zondag weer lekker naar de kerk, met een vieze vrome bek...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten