Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 mei 2012

Het CDA, de leugens op een rijtje

Het is bijna ondoenlijk, gezien alle leugens die de laatste weken door CDA politici in de media over het land zijn uitgestort, hier een poging:
Bleker, de Gronings paardenpooier maakt zich vooral volkomen belachelijk met al z'n suffe dappere praatjes, die vooral bestaan uit populistische leugens. Hij heeft als 'sidekick' CDA's lopende lul en straaljagerlobbyist Jack de Vries aangetrokken, echt een topzet, ha! ha! ha! Bleker presenteerde zich op bevrijdingsdag in Breda, lekker veel pers op de been. De paardenbeffer vertelde hier, dat hij zo van Groningen houdt, logisch hij heeft daar flink wat belastinggeld gesoupeerd, zowel voor zichzelf als zijn dubieuze vrienden. "Nooit weer met de PVV", Bleker is zo geschrokken van de uitlatingen van Wilders, ha! ha! ha! U moet weten, dat Bleker tot voor kort in coma lag en dus geen idee had waar hij over sprak, toen hij de samenwerking te vuur en zwaard verdedigde...
Op 8 mei, had Bleker weer een heel groen verhaal ingestudeerd, dat hij bij Pauw&Witteman afdraaide, een verhaal ingefluisterd door de Vries, die zal hebben gezegd: "Henk duurzaamheid en groen is in de mode!" Dat voor de klootzak, die de ecologische verbindingen de nek omdraaide, de grote fan van de intensieve martelveehouderij. Hetzelfde geldt voor kernenergie, Zo is Bleker nu ineens fel tegenstander van kernenergie, dat was voorheen wel even anders, zelfs toen de ramp met de kerncentrales in Fukushima zich voltrok, was dit holle vat nog voor.
Wat betreft de samenwerking met de PVV en de uitlatingen van zijn partijgenoot Klink daarover, beriep de hufter zich op het congres in 2010 en de 68% die toen voorstemde, nog even de leugen cultiverend, dat 68% van de CDA achterban voor samenwerking was (vandaar het grote zetelverlies in de peilingen). De schoft durfde zelfs te stellen, dat de uitlating van Klink en anderen, dat de voorstanders van samenwerking besmet (Klink: aangeschoten wild) zijn, een gevaarlijke is. De klootzak, samenwerken met fascisten en ze de regie te geven over het kabinet, dat is pas gevaarlijk!
Gisteravond zat de joker weer eens bij Knekel en Flink, hier liet hij o.a. weten meer geïnteresseerd te zijn in Duitse kranten, dat verbaasd mij in het geheel niet, al vrees ik dat het bij Bild blijft en dan vooral de plaatjes. De klootzak haalde nog even de rituele slacht aan, en dat hij daar zo mee begaan is, kortom godsdienstvrijheid en schijt aan de dieren (zoals bij de natuur en Bleker: liever een onleefbare wereld, als het maar geld oplevert). Godsdienst u weet wel, stokoude wrede, kwaadaardige sprookjes, gemaakt door psychotische idioten, op grond van die sprookjes zijn in de loop der tijd miljoenen mensen over de kling gejaagd, worden kinderen verminkt en vinden dieren een gruwelijke dood. Bleker liet weten boos te zijn op Wijffels, die hem adviseerde zijn pony's te gaan beffen en die Bleker zijn kwalijke rol verweet, die hij speelde bij de totstandkoming van het onzalige kabinet Rutte 1, ha! ha! ha! Zoals u weet heb ik geen hoge pet op van Wijffels, maar dit keer een compliment, hij heeft volkomen het gelijk aan zijn kant! Jammer dat Wijffels tegelijkertijd bekend maakt voor 2 van de kandidaten te zijn, o.a. Keijzer, die verdere samenwerking met de PVV niet uitsluit (zie voor deze palingrookster verderop).

Hier de link naar KRO Brandpunt, die 29 april jl. Bleker in de uitzending had, hoe belachelijk kan je jezelf maken, kijken!: http://brandpunt.kro.nl/seizoenen/seizoen_2012/afleveringen/29-04-2012/fragmenten/gegokt_en_verloren

Dan Spies: deze paarse CDA draak, die onlangs een opfrisbeurt kreeg, een beurt die haar, zo het even kan, nog belachelijker maakt. In zake het burkaverbod neemt zij nu ineens een heel ander standpunt in, haar eerdere standpunt was geen standpunt, maar een compromis, aldus het geweten van het CDA, huppelkut Peetoom in Buitenhof op 6 mei jl., een dominee die de leugens aan elkaar moet brijen. Wie echt het 'burkadebat' gevolgd heeft, weet dat Spies meerdere malen volhield, dat haar pleidooi tegen de burka, niets met Wilders of zijn fascisten te maken had. Peetoom geeft vervolgens alle argumenten waarom je nooit met de PVV moet samenwerken, dan komt ze met de kulargumenten, dat dit niet anders kon (dat dit wel kan, blijkt wel uit het verradersoverleg van de oranje, of Kunduz coalitie). Natuurlijk is de dominee voor hervormingen, niet vanaf het middenkader tot de top, u weet wel, waar het belastinggeld met miljarden tegelijk verdwijnt, maar de onderlaag moet eraan geloven. De Jager is een goede minister van Financiën, ha! ha! ha!, dat hebben we gezien, een krimp van meer dan 1% in een jaar tijd, waanzinnig! De presentator Hagens komt nogmaals met de onzin, dat een derde van het CDA tegen samenwerking met de PVV is, zoals eerder gezegd, dit was de situatie tijdens het congres, daar zat bepaald niet de hele CDA achterban.

Van Toorenburg zat op 8 mei jl. in de kwijlbus van Prem. Zij verwisselde haar plek op integratie met die van jeugdzorg, die door het keffende leugenaardje Sterk werd 'behartigd'. Deze volkomen over het paard getilde stoephoer van het CDA vindt zichzelf erg deskundig, alsof de reorganisatie van de jeugdzorg, die een flinke bak geld kost, ook maar iets heeft opgeleverd. Lekker populair, zeght ze nog eens dat ze met 'de benen in de klei staat, ze bedoelt met de poten in de modder. Hoewel? Die klei kan ook op een aardappel slaan, dan dringt zich onmiddellijk de vergelijking op met de gemuteerde Zeeuwse kleiaardappel Balkenende....

Komen we aan bij Mona Keijzer, de CDA palingkut, ook deze idioot heeft geen gebrek aan zelfoverschatting. Ze liet haar 'campagne' van start gaan in het voetbalstadion van Volendam. Deze gek sluit zelfs verdere samenwerking met de PVV niet uit. Ormel, de gesjeesde CDA dierenarts, vond de keus voor samenwerking met de PVV fout, maar hij vindt de keus van Keijzer een 'zuivere', wat is het nou klootzak?

Over de andere kandidaten: vul hun naam in rechts in het zoekvlak en de 'schellen' zullen van uw ogen vallen. O ja de mannelijke nieuweling is nog niet verwerkt in dit blog, maar dat zal niet lang meer duren, hypocriete leugenaars vallen altijd op, zeker als ze beweren christelijk te zijn (voor wie van Haersma (Aersma) Buma nog serieus neemt, kan ik alleen maar zwaar medelijden opbrengen, heel triest. Deze gek heeft de laatste weken meer dan voldoende laten zien, dat hij naast zijn hele grote duim, ook knotsknettergek is...)Geen opmerkingen:

Een reactie posten