Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 juni 2013

Ambassadeur voor de zorg...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Het CDA en nog wat partijen, waaronder de PvdA, willen een ambassadeur voor de zorg, deze moet met name voor preventie gaan zorgen, dus die gaat zorgen, dat u op straat nog louter frisse lucht inademt, geen fijnstof inademt, dat bomvol zit met puur gif van gemotoriseerd verkeer, ook gaat deze ambassadeur, in één klap korte metten maken met suiker in wat voor voeding of drank dan ook, want daar is een uiterst geschikt alternatief voor, stevia, dat zelfs zoeter is dan suiker en positieve resultaten oplevert als het gaat om het tegengaan van diabetes en het stabiel houden van bestaande gevallen. Natuurlijk doet deze tita-tovenaar-ambassadeur dat ook met zout en vet, dat eerste, zout, noemde de Volendamse CDA palingkut Keijzer nog wel, toen dit belachelijke plan gistermorgen werd besproken bij BNR rond 11.20 u. (maar ze vindt gegarandeerd, dat het kabinet goed bezig is met het terugdringen van zout gebruik in voedsel). Er wordt onmiddellijk gestopt met antibiotica in de intensieve martel veehouderij, je gaat tenslotte niet een doodindustrie overeind houden, als je daarmee de kans loopt, op grote sterfte onder de menselijke bevolking, doordat voor de simpelste aandoeningen geen geschikte antibiotica meer voorhanden is. Dit zijn dan nog maar een paar taken, die deze fop-ambassadeur moet gaan doen, want u snapt het al, al deze zaken zijn science fiction, men laat u liever creperen, dan dat men de grote winsten laat schieten!

Waar het op heer komt, is dat de voornoemde zaken simpel besloten zouden zijn, als de desbetreffende bewindslieden echt hart hadden voor uw volksgezondheid en de daarmee gepaard gaande kosten,  maar de belangen van de dames/heren grootgraai-ondernemers, gaan voor de belangen van de burgers, die de politici hebben gekozen (gekozen om hun belangen te behartigen) en in ruil voor het betalen van belasting, toch enige veiligheid boven winstbejag mogen verwachten.......

Hier het toekomstig scenario: Een ambassadeur, die aan het hoofd van een onvermijdelijke 'taskforce' de bevolking wijs moet maken, dat 'we' niet zomaar alle antibiotica en groeihormonen* in de intensieve veehouderij kunnen verbieden, of het teveel aan zout in één klap uit voedsel te verwijderen, of dat de (Nederlandse) Voedsel en Warenautoriteit echt verantwoording moet afleggen aan de minister en zeker geen onafhankelijk onderzoeksinstituut moet zijn....., dat het normaal is dat de NVWA lang niet alles mag controleren en dat het normaal is dat een inspectie voor zoveel artikelen, diensten en levensmiddelen, zwaar onderbemenst is....... De NVWA mag wel alle menskracht gebruiken om café's te controleren op roken..... Kortom die ambassadeur wordt een officiële figuur die u met zalvende woorden en loze beloften mag bedonderen waar u bij staat!!!!!

En voor de stijgende zorgkosten mag u bloeden!

Mona Keijzer voelt wel wat voor Pieter van de Hoogenband als ambassadeur, waarom niet meteen René Froger........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

*Volgens conclusies uit het programma Argos van deze dag (Radio1 van 12.15-13.00 u.).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten