Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 8 juni 2013

Griekenland, de trojka eist afknijpen van de bevolking, maar is doodstil als het gaat om misdadige belastingontduiking

Kostas Vaxevanis is de Griekse journalist, die de zogenaamde Lagarde-lijst publiceerde, werd daarvoor vervolgd, maar de rechter sprak hem vrij, een uitspraak die de Griekse officier van Justitie aan z'n gore laars lapte. Binnenkort dient het hoger beroep tegen deze journalist, die niets anders deed, dan een lijst die bekend was in Europa, op het internet te publiceren (de media in Griekenland hadden geen belangstelling). Afgelopen zaterdagmorgen was Ingeborg Beugel te gast in de Kotsnieuwsshow (Radio1 na het nieuws van 9.00 u.), zij sprak meermaals met Vaxevanis, die zelfs met de dood is bedreigd en nu ondergedoken moet leven.

Voorgaande is toch godverdomme niet te geloven! De trojka, een orgaan dat 'orde op zaken stelt' in Griekenland, bestaat het IMF, een orgaan dat moest toegeven een fout te hebben gemaakt in de berekeningen, waardoor het grootste deel van de Griekse bevolking volkomen is uitgeknepen en nu in zware armoede moet leven. In diezelfde trojka ook de EU commissie, die naast aandringen op het uitknijpen van kaalgeplukte kippen (Griekse burgers), ook aandrong op het verkopen van staatseigendommen, zodat de hele rijken voor een appel en een ei zaken konden en kunnen kopen, die de Griekse burgers aan het hart gaan (verkoop bij executie levert in 99% van de gevallen geen drol op).
Waarom houdt deze vervloekte trojka de gore bek dicht als het gaat om het vervolgen van een Griekse burger, die niets anders deed dan een lijst van NB de directeur van het IMF, Lagarde, publiceren, waarin staat aangegeven wie er grootschalig misdadig belasting ontduikt in Griekenland, want dat is belastingontduiking, een grove misdaad, interesseert me niet, of dat nu wel of niet met regels is ingedekt.

Het is duidelijk, de gewone bevolking moet bloeden en de belastingontduikers worden ongemoeid gelaten, naast de superrijken, ook de Griekse bedrijven die de belasting in eigen land ontduiken in westerse landen, zoals Nederland.
Een grof schandaal en een teken dat we zowel in Europa als in ons eigen land, geregeerd worden door een stel harteloze, asociale, vaak misdadige psychopaten, die schijt aan de gewone mens hebben........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten