Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 juni 2013

ING wil strop mee financieren, of u maar 'even' onder water wilt gaan staan

Werkelijk ongelofelijk, gistermorgen in het programma van slijmkwijl Paul van Liempt, de ING'er Dennis Noordervliet, directeur Marketing Particulieren, die daar uitlegde dat huizenbezitters, niet geneigd zijn, hun restschuld op hun oude huis mee te financieren in de hypotheek van het nieuwe huis. Dat was nog wel zo'n mooi plan van de banken, de mensen nog verder in de stront te werken. Het is de hoge heren van de banken nog niet duidelijk, dat zij de huidige crisis hebben veroorzaakt, met hun veel te hoge hypotheken, in verhouding tot de inkomens. Maar ja diezelfde morgen maakte de Rabobank met veel aplomb bekend, dat de bodem van de huizenprijs in zicht is, evenals een stabilisering en uiteindelijk een verdere stijging van de prijzen..........ha! ha! ha! ha! ha!

De huizenbezitters zijn het zat om met een zwaard van Damocles boven zich te leven. Vandaag heb je werk, morgen is je partner werkloos, die dan na 3 weken WW de bijstand in moet, om vervolgens vrijwillig gedwongen, diezelfde baan als tegenprestatie voor de te 'genieten' bijstand moet uitvoeren (overigens: als je partner 'teveel' verdient, krijg je geen bijstand...), dit maakte de VVD gisteren bekend, natuurlijk met de toevoeging, dat er geen 'verdringing' mag plaatsvinden (maar dat gebeurd in de praktijk nu al), de VVD wil dat, met de hulp van de PvdA in het kinderzitje.........

Het is duidelijk de banken zijn terug bij af, als de hoge heren een ton op hun salaris van € 600.000,-- per jaar hebben ingeleverd gedragen ze zich alsof ze net van de voedselbank komen, godverdomme!! Ook wat betreft de manier van handelen is er geen snars veranderd, zoals Noordervliet duidelijk liet weten; 'zo vreemd', dat de klanten geen molensteen om hun nek willen, het is een godswonder!!! Of zijn deze hoge heren echt gewoon kwaadaardige psychopaten, of onderdanen van dergelijke figuren met veel te veel macht???
Eén ding is zeker: de achterlijk hoge huizenprijs moet zoveel mogelijk in stand gehouden worden en daarmee de huizenbubbel. Voor de ontstane ellende mogen overigens vooral de huurders boeten, zij moeten net zoveel voor hun huis gaan betalen, als de huizenbezitters, die een veel te hoge hypotheek op hun huis afsloten voor een veel te duur huis, met de idee, dat de prijs alleen maar zou stijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten