Pagina's

zaterdag 8 juni 2013

Muzikaal recept voor het strafrechtelijk vervolgen van belastingontduikers en het kaalplukken van 'Horst Wessel' van Baalen

De geneeskrachtige muzikale puinmand van jouw eigen blogdokter P. Pisser, geheel tot je dienst, luister mee en zie hoe je je zelfs zonder beeld kan vermaken in je eigen hersenpan, om na afloop verkwikt de wereld weer geheel en al aan te kunnen.

Nog geheel in hippie tooi start de dr. vandaag met Steely Dan en hun fenomenaal mooie debuut album 'Can't Buy A Thrill', een mix van jazz/rock/funk/r&b en pop, wat wil je nog meer? Genieten natuurlijk!! Overigens voor de fanatieke fans het beste album van de Dan, maar daar ben ik (AP) het niet mee eens. Dan, nee die hadden we net, vervolgens dan, jezus AP, ouwehoer: The Residents (and Snake Finger) met "13th Anniversary Show', jezus mensen klasse van de bovenste plank!! Vervolgens een album, dat ik zelf lange tijd niet heb gedraaid (voor publicatie probeer ik de recepten altijd uit): The Alan Parsons Project met 'I Robot', mooi album, maar toen het uitkwam werd het helemaal grijs gedraaid, waar je ook kwam. Maar het is best een mooi album. Zo een beetje in de stemming? Jean Michelle Jarre met 'Rendez Vous', een van de vele mooie albums van deze Franse elektronica tovenaar, god wat is dit sterk!!! We nemen een flinke stap in de tijd naar VCMG met het album 'Ssss' jezus christus is dit ff vcmgoed! Op deze schitterende elektronica sluit The Mars Volta mooi aan, met hun album 'Octahedron', volmaakt album van deze fantastische band met hun waanzinnige energie, ritmes en psychedelica, wahnsinnhaft! Tot slot en tevens hoofdgerecht de geluidsschilders van Yello met 'You Gotta Say Yes To Another Excess', een allemachtig mooi album van deze absolute meesters van de psychedelische muziek, uiteraard de remix met schitterende bonus!!
Nou dat was weer een maffe reis, of niet?!!!
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten