Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 3 juni 2013

Paul van Liempt met verstand van ziekenhuis zaken...... ha! ha! ha! ha!

"Wanneer stond u voor het laatst op de OK?", deze vraag stelde Nederlands 'scherpste, diepte interviewer' van Liempt vanmorgen in zijn BNR programma (rond 9.53 u.), aan een internist........... ha! ha! ha! ha! ha! Werd van Liempt na het nieuws van 10.00 u. ook nog eens aangekondigd als: 'met verstand van zaken......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

In zijn programma had van Liempt de internist Marcel Levi van het AMC op bezoek. Deze moest kwijt, dat er wel erg veel media aandacht is, 'als er wat mis gaat' in een ziekenhuis. "Terwijl er waanzinnig veel goed gaat......" ha! ha! ha! ha! ha! Van Liempt was zo scherp, dat hij daarop niet stelde, dat het de bedoeling zou moeten zijn in een ziekenhuis, dat alles, of althans zo veel mogelijk goed gaat......

Ook het aantal inspecties in ziekenhuizen is een doorn in het oog van Levi, inspecties die duidelijk telkens weer tekortschieten, zoals blijkt uit alle incidenten in ziekenhuizen de laatste jaren...... Volgens Levi kunnen ziekenhuizen zelf de hulp van inspecties wel inroepen, als er iets mis gaat....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten