Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 5 september 2014

Van Boxtel: het geld blijft van de mensen, die de premie opbrengen...... ha! ha! ha! ha! ha

Directeur van Menzis, de zorgverzekeraar, D666 volksverlakker en grofgraaier van Boxtel, was afgelopen woensdag de gast bij BNR kwijl van Liempt. Het geld blijft van de mensen die de premie opbrengen, zo luidde één van de uitspraken, die van Boxtel zomaar uit z'n leugenachtige kop liet rollen. Er is geen winst die blijft liggen, dat zijn leugens volgens van Boxtel, immers die gelden moet hij aanhouden voor onverwachte uitgaven, de mensen willen geen verzekering, die morgen failliet gaat...... Ik zal 't even uitleggen: kijk Menzis doet wel eens een gokje op de beurs, of in een incourant zuidelijk land, tja als dan blijkt dat je je geld niet terug krijgt en je dus grote verliezen lijdt, moet je natuurlijk nog wel van Boxtel en de rest van de top grofgraaiers van die verzekeraar kunnen betalen en 'natuurlijk' hun exorbitante onkostenvergoeding niet te vergeten. Bovendien moet ook het peperdure designgebouw betaald worden, de gigantische marketingskosten, een tijdschrift, dat geen hond leest en bijvoorbeeld de steun aan andere verzekeringen van het bedrijf, die bij eventuele verliezen, netjes uit de zorgverzekeringskas kunnen worden gehaald, de dik betaalde juristen vinden wel een nette manier, waarop dat kan....... O ja, natuurlijk ook het salaris voor het 'ordinaire', of wat zeg ik nu, ik bedoel natuurlijk gewone personeel.....

Ja u snapt natuurlijk wel, dat in deze moeilijke tijden, de premie best wel eens met € 10,-- omhoog zou kunnen gaan, Menzis krijgt tenslotte zoveel extra op haar bordje (als je van Boxtel hoort lullen, zou je denken, dat hij lid is van een charitatieve instelling, die geld uitdeelt aan de armen en waarvan de top gratis en voor niets 365 dagen, 24 uur poer dag werkt......). Laat deze D666 schoft maar eens kijken naar alleen de overheadkosten van 'zijn' bedrijf..... Mijn voorbeeld, was natuurlijk niet de bedoeling van van Boxtel, die een voorbeeld gaf van een onvoorziene gebeurtenis: dat de zorgverzekeraars de wijkverpleging erbij krijgt. Al zei hij even later, dat die kosten gedekt worden, door de winst, die is gemaakt met lagere medicijnkosten...... Godverdomme, wat een gelul onvoorzien? Als hij dat niet kan regelen door gebrek aan tijd en middelen, hoeft van Boxtel maar naar de rechter te stappen en hij zal in het gelijk worden gesteld....... als zijn voorstelling van zaken klopt en daar wringt de schoen.... Die medicijnen zijn nog steeds veel te duur en niet een klein beetje!!! Van Boxtel zal zelf (of familie/vrienden) wel aandelen van de farmaceuten hebben; dat hij 'warme' banden met de medicijnenmaffia heeft, is zeker!!!

Chris Oomen (van zorgverzekeraar DSW) die grote kritiek had op het feit, dat de balans zorgverzekeraars en hulpverleners zoek is, m.a.w. de zorgverzekeraars hebben macht over de hulpverleners en daarmee over de ziekenhuizen en andere grote zorginstellingen. Niets van waar, zoals u zult begrijpen..... Met de nieuwe wetgeving kan een zorgverzekeraar de patiënt zeggen, naar welke arts deze moet, dat is niet waar, stelt van Boxtel, nee, je houdt altijd vrije artskeuze....... (nu komt 'ie:) al hangt daar wel een prijskaartje aan...... ha! ha! ha! ha! ha! Dus de grote onderlaag, en de 4 miljoen die op of onder de armoedegrens leven, hebben geen vrije artskeuze, daar Menzis in de goedkopere polis heeft staan, dat ze voor dat 'voordeel' (alsof die mensen daarom vragen?!!!) wel naar de arts van Menzis' keuze moeten!!! Vuile oplichter, leugenaar!!!!

Van Boxtel had het over een hoogleraar uit Maastricht, die hem in alles gelijk geeft, wedden, dat dit Wim Groot* is? Van Boxtel stond ondanks al die steun wel met een houten bek, toen het over ziekenhuizen ging, die 'too big to fail' zouden worden, door fusies, met andere woorden, een knots van een ziekenhuis dat niet gesloten kan worden, uit oogpunt van de algehele volksgezondheidseisen. Nee dat ziet u allemaal verkeerd, het gaat om kwaliteitseisen, waaraan voldaan moet worden en fusies zijn nodig omdat je anders niets overhoud, hier doelde hij op kleine ziekenhuizen, die het zelfstandig niet meer zouden kunnen bolwerken....... Alsof dit een antwoord is, op grote geldverslindende ziekenhuizen, die rustig aan kunnen kloten, daar ze toch niet om mogen vallen..... Het ergst is natuurlijk, dat van Boxtel werkelijk voor doet komen, dat de verzekerde de eerste is waar men voor bezig is, terwijl dat toch echt eigenbelang van de top is, met in dit geval ook nog een lijntje naar de politiek, immers Pechtold vindt toch ook, dat iedereen best veel meer kan betalen, zonder te kijken waar de kostenstijgingen vandaan komen, bijvoorbeeld door het leegroven van de AWBZ pot door opvolgende kabinetten, waar ook D666 onderdeel van was, zelfs met een minister........

Het viel me mee, maar van Boxtel vindt wel dat de grens is bereikt van het eigen risico, dat vond van Liempt wel jammer zo te horen. Dat die grens al lang is overschreden, daar is van Boxtel het absoluut niet mee eens, zo ook de effecten daarvan: mensen die hoognodige zorg gaan mijden met alle vreselijke gevolgen van dien. Neem de gezondheidszorg, de politie in de grote steden heeft dagelijks minstens 1 keer te maken met een verwarde persoon, die in 99 van de 100 gevallen zijn/haar medicijnen niet meer slikt...... Nee allemaal onzin volgens deze 'goudgerande' grofgraaier....... Zie wat dit betreft mijn eerdere bericht van deze dag.

Van Liempt moest het nog even over de verhoging van het defensiebudget hebben (van Liempt zou het liefst alle zorg- en huurtoeslagen, plus alle ontwikkelingshulp zo in het defensiebudget willen donderen). Nou deels was van Liempt aan het goede adres, al was het niet voor alle voornoemde zaken: wel meer geld naar defensie, bovendien stelde van Boxtel, dat de snelle interventie mogelijkheden vergroot moeten worden..... Ja, zodat bij een scheet van Porosjenko onmiddellijk de F16 's opstijgen en Moskou gaan bombarderen. Misschien 'wat' overtrokken, maar het lijkt me geweldig als je in een crisis zit (die overigens in het geval van Oekraïne, door de NAVO, in het bijzonder de VS is veroorzaakt) en dan meteen met straaljagers en tanks gaat dreigen, alsof dat de stabiliteit vergroot.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Dat is als vechten voor de vrede! Van Liempt voegde in dit onderdeel nog toe: "meer veiligheid.." met een stemmetje alsof hij klaar kwam...... ha! ha! ha! ha!

Van Liempt vroeg, toen het gesprek kwam op het verzekeren van ongezond gedrag (ja die van Liempt durft wel!), of van Boxtel nog wel eens iets slechts deed, het antwoord luidde: "Ik drink wel eens...." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! x 500!

* Zie: 'Wim Groot: de kosten voor de zorg zijn laag in Nederland..... 'ÁJÁÁÁJÁÁÁJ!!!'

Hier een foto van het 'eenvoudige optrekje', waarin Menzis gehuisvest is (die foto werd niet met een groothoeklens genomen):


Afbeeldingsresultaat voor foto gebouw menzis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten