Pagina's

donderdag 29 juni 2017

Koffieshop hysterie in media, na bekend worden hypotheekverstrekking en huurcontracten t.b.v. die shops.......

Het FD heeft samen met het onderzoeksplatform Investico de huisvesting van koffieshops onder de loep genomen.....

Nou de uitkomsten deden gisteren het land schudden op haar grondvesten, men sprak er schande van dat banken voor meer dan 1 miljard aan hypotheken hebben uitstaan voor koffieshops. Oké dat is nog te begrijpen, immers de grote banken stelden tot nu toe dat ze niets met de wiethandel in Nederland te maken hadden. De grootste hypocriet en dat zal u niet verbazen, is de 'christelijke' Rabobank, die maar liefst 82 koffieshops van een hypotheek voorzag tegen het  totale bedrag van 557 miljoen euro!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! (zoals William Burroughs terecht stelde, zorg dat je alles op papier hebt, als je zaken doet met een christelijke hoerenzoon, daar diens woorden de waarde van stront vertegenwoordigen*)

Woningbouwverenigingen verhuren panden aan koffieshops en ook dat was een schok voor de 'brave', corrupte, neoliberale (allesbehalve onafhankelijke) reguliere media in ons land....... Zo heeft woningcorporatie Ymere 8 koffieshops in haar winkelpanden........ "Errug hè?"

Waarom deze hysterie? Overlijden er dagelijks mensen aan het gebruik van de softdrug cannabis? Nee, zelfs niet één per jaar!! Over slijterijen hoor je de media niet, terwijl -alcohol een uiterst verslavende harddrug is, -alcohol bovendien kankerverwekkend is, -alcohol de harddrug is die vergeleken met alle andere harddrugs verreweg de meeste schade toebrengt, zowel aan het individu, diens (directe) omgeving, als de maatschappij in het geheel en dat ook nog eens direct en indirect! Dagelijks overlijden er in Nederland 12 mensen aan de gevolgen van alcoholgebruik, al jaren een epidemie........

En de media? Die hebben zelfs geen probleem met het feit, dat er nog steeds alcoholreclames op tv mogen worden uitgezonden (daar hebben bepaalde media zelfs baat bij.....), laat staan dat ze zich druk maken over waar slijterijen zijn gehuisvest, hoe ze zijn gefinancierd enz, enz........  U begrijpt dat hetzelfde voor het overgrote deel van de politici geldt, die niet zelden zelfs handelen in het belang van de alcoholindustrie.........

Hypocriet Nederland, bah!!

* Zie en luister:

     

Deze woorden werden o.a. door de band van Bill Laswell, Material op muziek gezet, dit op het geweldige album 'Hallucination Engine' (kan op YouTube helaas geen link naar het volledige album vinden)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten