Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 mei 2012

CDA, waarden en normen? leugens en bedrog!

Dat het CDA, de politieke partij die waarden en normen claimt als de leidraad in 'christelijke' politiek, een club van hypocriete leugenaars is, mag als bekend worden geacht. De Zeeuwse kleiaardappel Balkenende durfde zelfs de stelling aan, dat zonder het geloof moraliteit onmogelijk was. Na het akkoord met 'oppositiepartijen' GL, D66 en CU, leggen ze een dermate goor lef aan de dag, wat betreft de grootte en het aantal leugens, die als ongekend kan worden bestempeld. De VVD kan het zelfde ten laste worden gelegd, maar zij claimen niet de door god aangestelde bewakers van waarden en normen te zijn, daarnaast is de VVD, in tegenstelling tot het CDA, geen partij die een rechtvaardige sociale maatschappij voorstaat, bovendien is deze partij zo verweven met vuile politiek en het bedrijfsleven, dat dit geen nadere uitleg behoeft.

In Brandpunt afgelopen zondag een ongekend optreden van de sjoemelende Groningse CDA paardenbeffer Bleker. Over de ontstane situatie, met alle kromme CDA uitleg, zei dit leeghoofd, dat bijvoorbeeld Leers en Opstelten integer hebben gehandeld, hun handelen had niets met Wilders en zijn (fascistische) beweging te maken. Volkomen doorgedraaid probeerde de klootzak, op ADHD manier, wat krom is recht te praten. Bijna schreeuwend zei deze natuurvernietiger en dierenbeul, dat het gevoerde beleid, de vrijheid van godsdienst en van onderwijs heeft verankerd in de Nederlandse maatschappij, het wordt de hoogste tijd, dat deze flapdrol eens wat geschiedenislessen neemt, dan komt hij er misschien achter, dat dit al meer dan 300 jaar zo is, wat betreft godsdienstvrijheid en die van bijzondere scholen al zeker 100 jaar. Kijken mensen, het is bijna zielig om te zien, jezus wat een idioot! Knettergek met flinke psychopathische trekken, sociopaat kan je hem niet noemen, ook al kan hij met z'n domme gelul een aantal mensen inpalmen, maar die zijn dan ook zo goed als hersendood.
Hier de link, even doorschuiven, het begin van de uitzending gaat over de bijzondere intelligentie van ons nationale waterhoofd W.A., ha! ha!: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1250624

Een voorbeeld (1 van de vele): het holle CDA vat Spies, zei een paar maanden geleden, dat het burkaverbod en het 'verbod' op een dubbel paspoort, van zeer groot belang voor de maatschappij was en dat zij deze mening niet had, door de hete adem van Wilders. Verhagen dikte de leugen later nog wat verder aan, door te stellen, dat het burkaverbod, door het hele kabinet werd gesteund en niets met Wilders te maken had. Deze week zijn beide zaken van de agenda gehaald.... Spies verklaarde e.e.a. met: 'in de politiek, moet je je eigen standpunt soms geweld aandoen, omdat er andere zaken tegenover staan', ze vergat hier voor het gemak, nog even 'liegen' bij te noemen.

Ondertussen heeft het onzalige beleid van Rutte I ons land een hele berg ellende bezorgd, de grote onderlaag is er de laatste anderhalf jaar al flink op achteruit gegaan en met het bereikte akkoord, is de lus rond de nek van deze groep, iets losser gemaakt, maar als ze een zetje krijgen, breekt de nek net zo hard.
Welgestelden hebben zich de vieze vingers kunnen aflikken, bij het gevoerde beleid. De allerrijksten zijn verdwenen of verdwijnen naar de Antillen of Kroatië, ten einde nog minder belasting te betalen (als zij hier meer dan 20% betalen, zijn ze dom, maar het kan daar voor veel minder).






Geen opmerkingen:

Een reactie posten