Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 7 juni 2013

Nilgün Yerli verdedigt Erdogan en de gewelddadige aanpak door de politie van burger protesten, die begonnen als vreedzaam verzet

Gisteravond bij Knekel en Flink de neoliberale, conservatieve huppeltrut en 'cabaretière' Nilgün Yerli. Ze wilde de AK partij leren kennen, wat er aan de hand was met deze partij en sloot zich daarom bij de AK partij aan, ze zat zelfs in de gemeenteraad voor deze partij. Volgens Yerli is de AK partij een mozaïek van de Turkse maatschappij, waar ook liberalen in zitten. Nou, dat zijn dan wel heel vreemde liberalen, maar ja, je kan van Yerli natuurlijk niet verwachten, dat ze weet wat liberalisme is. De politie doet haar werk goed, aldus deze hufter, liever traangas dan kogels...... Dan doe je je werk dus goed als politie, volgens Yerli, van dichtbij traangasgranaten afschieten is normaal en goed, daarna in hakken op mensen die niets meer kunnen zien en staan te kotsen is goed, aldus deze Turkse huppelkut, die een paar jaar geleden terug wilde naar Turkije en zich daarna aansloot bij de AK partij. Waarschijnlijk kreeg ze de deksel op haar neus en keerde met de staart tussen de poten, terug naar Nederland, vandaar dat ze nu zegt, terug te zijn gegaan om te zien 'wat er aan de hand was' met de AK partij.

Volgens Yerli is Erdogan geen dictator, ze neemt de praatjes die hij met z'n onderdanige partijleden houdt, zeker als een discussie... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! De lul zit als een oude patriarch, die geen tegenspraak duldt, te ouwehoeren over wat er volgens zijn eigen wijze inzichten aan de hand is en de andere aanwezigen, mogen alleen bevestigend knikken op de woorden van deze enorme paardenlul.

Het wordt tijd, dat Yerli van dichtbij wordt bestookt met traangas, waarna men flink met de wapenstok tekeergaat op haar rug en hoofd, kijken hoe goed ze dit soort optreden naderhand beoordeelt.....
Natuurlijk moet deze waanzinnige 'bitch' met een noodgang de toegang tot de Nederlandse media ontzegd worden, je wordt werkelijk schijtziek van deze half verteerde rozijn uit een hondendrol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten