Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 juli 2014

Ankie Broekers-Knol stelt, dat er eerlijk wordt beslist in de Eerste Kamer...... ha! ha! ha! ha! ha!

Afgelopen dinsdag op Radio1 (rond 9.10 u.), VVD  huppeltrut Broekers-Knol, de voorzitter van de Eerste Kamer, die stelde dat er eerlijk en op ideologische gronden, voor of tegen wetten wordt gestemd in de Eerste Kamer...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Die hele Kamer zit nog meer dan de Tweede Kamer, afgeladen met lobbyisten!!!

Volgens zo ongeveer de meest leeghoofdige presentator van Radio1, Jurgen van den Berg, oh nee, dat is nitwit Veenhoven (klik op het label onder dit bericht met haar naam, voor meer 'bijzonderheden'), maar goed: leeghoofd van den Berg, noemde de Eerste Kamer geen plek om nee tegen kabinetsplannen te zeggen, volgens hem mag daar geen politiek bedreven worden....... Als voorbeeld noemde hij Duivesteijn, die zelfs tegen wetsvoorstellen van zijn eigen partij is...... Hé van den Berg, wordt er eindelijk iets gedaan, waar de eerste Kamer nu juist wel voor is, in plaats van te lobbyen voor de echte broodheren, de grote ondernemers: het afmeten van wetsvoorstellen, tegen de politieke ideologie, zoals die door het betreffende 1ste Kamerlid wordt gezien, loop jij de regeringspartijen weer na te brouwen, zak! Weet je wat pas lullig is van den Berg, dat jij met belastinggeld wordt betaald, voor je waardeloze, vaak onvoorbereide prutswerk, waar je nog leuk denkt te kunnen zijn ook ('op de koop toe')!!!

Al moet ik Broekers-Knol nageven, dat de VVD er geen geheim van maakt, in de eerste plaats te werken (dus te lobbyen) voor het bedrijfsleven en de welgestelden, of dat nu Nederlanders, of vips uit het buitenland zijn  en pas een heel eind verder voor de gewone burger........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten