Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 31 juli 2014

Gazastrook: vandaag een protestwake: Stop Israëls massamoord - Sancties tegen Israel NU!

Vanmiddag is er van 15.00 - 17.00 u. een protestwake voor het ministerie van Buitenlandse Zaken in Den Haag. Verzamelen op het Stationsplein voor Den Haag CS. Ga ajb met zoveel mogelijk en laat hakenkruizen en andere nazitroep ajb thuis, dat Israël SS methoden gebruikt tegen de Palestijnen, gaven Israëlische officieren begin jaren 90 al toe, zij kwamen er zelfs mee naar buiten. Nu met hakenkruizen vlaggen zwaaien werkt contraproductief en is eerder een steun in de rug van het fascistische Israëlische regime! Hetzelfde geldt voor de stupide, smerige leus: 'Hamas, Hamas alle Joden aan het gas', als je je als tegenstander laat verleiden, te zeggen dat je een volk wilt uitroeien, zoals de nazi's in WOII voorouders van een deel van datzelfde volk, de Joden vermoordden, ben je geen haar beter, dan de Palestijnenslachter Israël! Sterker het doelbewust mensen op een industriële manier ombrengen, zoals de nazi's dat deden, gaat wat mij betreft, nog een stap verder, dan de massamoord die Israël nu in de Gazastrook uitvoert! Dit alles neemt niet weg, dat Israël wel beticht kan worden, van het plegen van gore fascistische misdaden, het is alleen de manier waarop je dit duidelijk maakt, daar de Joden de grootste groep slachtoffers waren van deze nazi-massamoord, is het vergelijken van de staat Israël met die van Hitler's nazi-Duitsland, een uiterst contraproductieve vergelijking, die de steun voor Israël alleen maar zal doen toenemen, daar moeten we eindelijk van af.

Men lult in de Nederlandse media dagelijks uren vol over sancties tegen Rusland, terwijl daar niet eens is bewezen, dat Rusland achter het neerstorten van vlucht MH 17 zit, sterker nog, zelfs voor een raket heeft men geen waterdichte bewijzen. Daarnaast heeft de VS de opstand en staatsgreep in Oekraïne georganiseerd, na daar de laatste jaren 4 miljard dollar in te hebben geïnvesteerd. Terwijl er een bloedbad plaatsvindt in de Gazastrook, waar geen twijfel mogelijk is over de dader, is er geen politicus te horen, over sancties tegen Israël, alsof de Palestijnen vierde klasse mensen zijn.......

Hier de link naar de oproep op het blog van Stan van Houcke, ook voor goede berichtgeving over deze oorlog en uitstekende analyses, zie zijn blog, de titels aan de rechterkant van zijn blogpagina liegen er niet om, m.a.w. die zijn niet te missen!

Zegt het voort!

Mijn excuus voor het late publicatie tijdstip van dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten