Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 14 juli 2014

Selfie tijdens 'stierenrun' in Pamplona

De Spaanse politie is op zoek naar een man, die een 'selfie' nam toen hij door de stieren werd 'opgejaagd', tijdens de jaarlijkse 'stierenrun' in Pamplona....... Aldus klonk het tijdens een paar nieuwsbericht op Radio1 gistermorgen.... 'Opgejaagd' door stieren, een 'mooie' weergave van feiten hè, alsof die stieren er zelf voor kiezen om elk jaar door de straten van Pamplona te rennen, achter een groep idioten, die dit wel een leuk tijdverdrijf vinden..... Die stieren worden eerst flink opgefokt, voordat zij worden opgejaagd, om achter voornoemde idioten aan te rennen..... Dat is toch echt iets heel anders, dan wat de NOS ons wil laten geloven...

Trouwens, waarom mag er tijdens deze achterlijke gebeurtenis, geen beeldopname apparatuur worden meegenomen? Is de overheid van Pamplona bang, dat de wereld de verkeerde beelden te zien krijgt, bijvoorbeeld hoe die stieren worden opgefokt, om ze daarna de straten in te jagen? Of is men bang, dat er beelden vrijkomen, als één van de idioten te pakken wordt genomen door een stier??

De hoogste tijd, om onmiddellijk te stoppen, met deze belachelijke, dieronvriendelijke evenementen, om nog maar te zwijgen over het barbaarse stierenvechten..... Te beginnen met een eerlijke berichtgeving door de zogenaamd onafhankelijke NOS!!

Laatste bijwerking op 1 augustus 2021.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten