Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 juli 2014

Derk Sauer's 'intellectuele' Russische vrienden, houden niet van homo's

Derk Sauer was gistermorgen te gast in de BNR studio, vanaf ongeveer 10.12 u. Daar vertelde deze sluwe geldvos, dat die rebellen in Oost-Oekraïne onaangename mensen zijn, hoe dat zo? Heeft hij daar een paar jaar gewoond, of barst zijn vriendenkring van mensen uit die buurt, nee, want dan waren het z'n vrienden niet. Hoewel hij later wel vertelde, dat zijn 'intellectuele' Russische vrienden nu eenmaal niets van homo's moeten hebben..... Lekkere intellectuelen....... Nee, Sauer heeft gevoel voor nare mensen, en daar horen homohaters, zo bezien in de ogen van Sauer, niet toe...... De Russische intellectuele vrienden van Sauer leven in een ander universum, dat komt omdat ze 24 uur per dag worden gehersenspoeld door de Russische media, met antiwesterse propaganda, dat doen alle intellectuelen nu eenmaal, de hele dag naar stompzinnige propaganda kijken...... ha! ha! ha! ha! ha! Zoals gezegd, het westen heeft alles gedaan en de VS is de grote boosdoener in de Russische antiwesterse propaganda. Kijk, dat Sauer in persoon de westerse anti-Russische propaganda herhaalt, schijnt 'zeer intellectueel' te zijn, alsof de westerse media niet 24 uur per dag aan anti-Rusland propaganda doen....... Jezus wat een lul, de berichtgeving is hier omgekeerd evenredig, even ongenuanceerd anti-Russisch, als deze daar antiwesters is, waar je nog bij op kan merken, dat de VS de laatste jaren 4 miljard dollar in die anti-Russische propaganda in Oekraïne heeft gestoken, o.a. in het organiseren van de opstand in Oekraïne en de daaropvolgende coup......

Volgens Sauer had Putin onmiddellijk het condoleance register moeten tekenen en zijn excuus op voorhand aan de slachtoffers moeten aanbieden...... ha! ha! ha! ha! ha! Alsof westerse leiders dat doen, neem de VS en Irak, intussen dik meer dan één miljoen doden ten gevolge van de illegale oorlog van de VS tegen dat land, een burgeroorlog en miljoenen Irakezen op de vlucht, heeft u ook maar één excuus uit de VS van een politicus gehoord? Ik niet! Nee Putin is niet empathisch, dat zijn alleen westerse leiders....., maar alleen als ze daarmee een wit voetje kunnen halen bij de kiezers, wel te verstaan!

De over een enorme ponydrol getilde grootgraaier Sauer kwam nog met een psychologische, geschiedkundige analyse, die kant nog wal raakte, maar ja wat wil je met zo'n geweldig intellect?! Over de NAVO die steeds verder richting Moskou opkruipt hoor je Sauer niet, ook al was dit tegen de afspraak met Rusland in, wel noemde hij fijntjes, dat het niet veel gescheeld had, of Rusland was lid van de NAVO geweest..... ha! ha! ha! ha! ha! Zeker onder de alcoholist Jeltsin, toen die weer eens tegen een delirium aanzat. Nee Sauer hoort tegenwoordig bij het establishment en daar pas je nu eenmaal je lulpraatjes op aan, je moet natuurlijk niet scheef bekeken worden, als je je kop, met daaronder een jacquet moet laten zien op feestjes, met het geteisem dat met establishment wordt aangeduid, gadver wat een zak!!!!

Voor meer 'fijns' over Sauer, klik op het label met zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten