Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 14 juli 2014

Pedofielen in Nederland ga de politiek in, dan bent u van harte welkom in ('Leefbaar') Rotterdam!

Vanmiddag was Luuk Wilson van Leefbaar Rotterdam te horen op BNR. Hij wil voorgoed een verbod op laten leggen aan Volkert van der G., de moordenaar van Pim Fortuyn, nog ooit  de Rotterdamse grenzen te overschrijden. Dit vanwege het terechte kort geding dat van der G aanspande tegen de belachelijke voorwaarden, die aan zijn invrijheidstelling werden verbonden. Leefbaar Rotterdam, u weet wel, de partij die het hardst loopt te schreeuwen, als het over pedofielen gaat, neemt het op voor diezelfde pedo's, als zij in de politiek zaten en de juiste rechtse (fascistoïde) houding aannamen. Want dat was Fortuyn, een pedofiel, die er zelfs geen geheim van maakte dat hij jongens neukte, sterker nog, dat erkende hij voor de camera's van landelijke zendgemachtigden als de NOS.

Mijn advies aan praktiserend pedofielen: bent u  nog niet gepakt, ga de ultra-rechtse politiek in en uw kostje is gekocht in Rotterdam!!!!

Het leek de NOS wel zinnig, nog even een duit in de Volkert van der G. 'haatzaaipot' te deponeren, de kop boven het bericht op de NOS site luidt: "Volkert van der Graaf is een beroepsprocedeerder"
Van der G. heeft in het verleden vaak geprocedeerd tegen de Nederlandse staat, dat schijnt al een vorm van misdaad te zijn, als je kop van dit bericht ziet en de toon in het bericht hoort....... Alsof er geen verregaande rechtsongelijkheid is in dit land en alsof er niet bijzonder vaak maatregelen worden genomen en wetten in werking worden gesteld, die tegen het belang van de volksgezondheid, de natuur en het milieu ingaan!!! Waren er maar veel meer mensen, die de staat voor het gerecht daagden!!!

Voor meer berichten over Fortuyn, Volkert van der Graaf en pedofilie, klik op deze namen en/of term, in de labels onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten