Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 juli 2014

Nationale rouwdag, wat zijn onze politici toch begaan.......

Vanmorgen na 8.00 u. op radio1, de meer dan achterlijke jaren 50 aankondigingsstem van nitwit Hans Hoogendoorn: "23 juli, dag van nationale rouw", gadverdamme!!! Het hysterische gelul kende geen grenzen vanmorgen op Radio1, domme opendeuren praatjes en anti-Russische propaganda, met zo ongeveer iedereen die men kon bedenken, zodat het programma gevuld bleef. Ik kan het niet anders zien: bij Radio1 is men in z'n nopjes met deze 'sensationele' vliegramp...... Jurgen van den Berg, één van de grootste sufferds van Radio1, merkte op dat de koning van zich had afgebeten. Wat nu weer, zult u zich ten einde raad afvragen, welnu met dat van zich afbijten, bedoelde nitwit van den Berg, het voorgebakken praatje van Willem Alexander (dat door een ander wordt geschreven, daar is W.A. zelf te stom voor), voor de slachtoffers van vlucht MH 17......... Ongelofelijk!!!

Vanmiddag één minuut gedwongen stilte voor de slachtoffers om 16.00 u., de vliegtuigen met de stoffelijke overschotten uit Oekraïne, moeten precies op dat moment landen op vliegveld Eindhoven. Als ze te vroeg zijn, gaan die vliegtuigen rondjes draaien........Hoe verzinnen ze 't?!!

ProRail stopt de treinen voor 16.00 u., zodat de reizigers ook gedwongen mee 'mogen' doen  aan de nationale hysterie, die vooral de politiek geen windeieren legt, dat blijkt wel, de ene politicus tuimelt over de ander, met superlatieven, over het getroffen zijn, door deze ramp en met haatgevoelens tegen Rusland, terwijl de oorzaak niet eens bekend is..... Treinen stil zetten op een snikhete dag, hoe ongelofelijk stom kan je zijn........

Jezus christus, wat een hypocriete hysterie!!!

Voor meer berichten en hysterie over vlucht MH 17, klik op het label met 'vliegramp' onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten