Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 juli 2014

Muzikaal recept voor het verantwoordelijk maken van hedgefondsen en andere aandeelhouders, voor de velen die zij in diepe ellende hebben gestort en storten

Andermaal verrast blogdokter en muziekdruïde P. Pisser de wereld op een uiterst geneeskrachtig muzikaal recept. Gebruik deze recepten, voor de lol, of om van een pestbui af te komen, of je dag op te vrolijken, of zie maar. Verruim je geest met behulp van deze recepten, eventueel met gebruikmaking van andere middelen, al is dat niet nodig, de echte muziekliefhebber, bereikt deze toestand al door het luisteren naar muziek! Met een verruimde geest, is het makkelijker de machinaties van het macht hebbend tuig te doorzien, zelfs het feit dat deze machthebbers meestal naar de pijpen van de groot ondernemers dansen.... Neem het beschermen van aandeelhouders, ten laste van de belastingbetaler..... Vandaar ook de absolute haat van deze machthebbers tegen softdrugs en hun niet aflatende kruistocht, tegen deze middelen, terwijl ze dat desnoods doen met een flink glas harddrugs in de hand, alcohol wel te verstaan, de meest dodelijke van alle (verslavende) harddrugs, die de maatschappij en het individu verreweg de meeste schade toebrengt zowel direct als indirect...... Men heeft geen behoefte aan een bevolking die doorheeft hoe smerig de vuile spelletjes gespeeld worden!

Als eerste vandaag het album 'Honyocks In The Whithersoever' van The Wygals (je komt op de YouTube pagina, met als eerste nummer, 'Eat A Horse' één van de wat mindere nummers, verder nog een nummer, dat niet op dit album staat en een paar 'topics' over deze band). The Wygals is een poprock band uit de VS, een band met broer en zus als leiding, het recept, voor ellende, zoals de praktijk iets te  vaak uitwijst. Een mooi album, goed gespeeld en met af en toe enigszins zwart humoristische teksten!!!! Vervolgens (de) Pretenders en hun eerste gelijknamige album uit 1979, prachtig werk nog steeds!!!!! We vervolgen met een album van een paar jaar eerder: Patti Smith('s)Group en 'Radio Ethiopia', alweer zo'n geweldige zangeres, van wie Chrissie Hynde zeker e.e.a. heeft opgestoken. Wat een geweldige tekstschrijver (ook politiek maatschappelijk kritisch) overigens, logisch Smith is dan ook een geweldig dichter (en componist), groots!!!!! Even wat lol erin: The B-52's en 'Wild Planet', een geweldig spacerock album, op psychedelische ondergrond!!!!! Nog meer psychedelica, nu met Debbie Harry (en het grootste deel van haar band Blondie, hoewel die meer van Chris Stein is, haar echtgenoot, die vroeger nogal eens zakkerig gedrag vertoonde tegen Harry, maar die hem hielp toen hij zwaar ziek was, kanker geloof ik) en zelfs dit album opnam om de torenhoge medische kosten te dekken, het prachtige album 'Koo Koo', maar ook het album dat dr. P eigenlijk bedoelde: 'Beautiful the remix album'(jammer genoeg, maar 1 nummer van dit album, al zie je aan de rechterkant van de YT pagina, nog een nummer), psychedelische house met Blondie, is geweldig!!!!! Nog zo'n geweldige zangeres, dit keer die van Bone Fiction met het geweldige album 'Charlie The Symbolic Dog' (het is geen gelukkige dag, wat betreft You Tube, weer maar 1 nummer van dit album) een machtig mooi album, uiterst psychedelisch!!!!! Onder andere Anabel Lamb deed de achtergrondvocalen. Psychedelische folkjazzbluesrock door de typische zang heeft het geheel een dromerige sfeer, genieten! Tot slot, over genieten gesproken: Björk en haar album 'Debut', wat nog te zeggen, dan uiterst psychedelische alternatieve poprock, uiterst sterk geneesmiddel, pas op voor een o.d.!!!!!
Veel plezier!

BERIBBERDIEPIPDIPPERDIEDOEBRAPPAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten