Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 juli 2014

Muzikaal recept voor een afreisverbod op te leggen aan Bleeker, die nu in Mongolië de boel dreigt te gaan verkloten, stuur de zak maar op naar Bratsk, Siberië, enkele reis wel te verstaan!

Geheel 'onverwacht' weer een uiterst geneeskrachtig recept van blogdokter en druïde P. Pisser. Recepten ter verbetering van je gemoedstoestand, troost-, kracht- en energiegevend, om vooral plezier brengend niet te vergeten! De dr. hoopt dat de lezer middels de muziek die hij aangeeft, hun geest verruimen en gaan handelen als wakkere mensen, die zien hoe we dagelijks besodemieterd worden, zowel door de overheid, als door de ondernemers, die godbetert voor het grootste deel, nog beschermd worden door die eerste groep, de politici!!! Hetzelfde tuig, dat ons thuis, de aarde over de winstkling jaagt, regelrecht een onpeilbaar diep ravijn in......

Nummer 1 vandaag: Five on Fire en 'Struggle Or Play', een onogenlijk domme hoes, maar jezus wat een geweldige muzikanten, schitterende licht psychedelische jazz, de muziek is niet zozeer heel bijzonder, maar de manier, waarop deze heren het brengen wel!!!!! Helaas ik kan er zo snel niet van vinden, dus zelf zoeken..). Door met Adam Holzman en zijn gelijknamige band.... ha! ha! ha! hier met het album 'Overdrive' (niet het album, je komt op de YouTube pagina, de eerste Holzman is de 'verkeerde', je moet de toetsenist hebben) . Holzman was één van de toetsenisten van Miles Davis, Dit is een mooi jazzrock album, met een paar 'sleetse' nummers, maakt niet uit, een geweldig album!!!!! Dr. P was op Parkpop voor Hangai, maar die speelden pas na de wedstrijd van Nederland op het WK voetbal. Wel heeft hij een aantal lp's en e.p.'s kunnen kopen, waar hij al jaren naar op zoek was: nu Dubset en 'Flesh Made Word' (helaas weer niets te vinden op YouTube) een obscure jaren 80 band, maar jezus wat een band en wat een waanzinnig goede bassist, allemachtig snel en hard, psychedelische ska, rock, jazz en noem nog maar wat, in de mix, genieten mensen!!!!! Nog een l.p. van die ouwe knar: Oingo Bongo en 'Good For Your Soul' (niet het hele album, maar tenminste iets) al net zo fantastisch als Dubset, en minstens zoveel psychedelische energie en lol leverend. 'Iets minder technisch, maar met even veel vuur gebracht, het album 'West East' van Youth Gone Mad (niet het album, maar de pagina waar wat nummers te vinden zijn) prachtige psychedelische garagerock, bijna een kruising tussen The B52's en The Cramps, maar dan wat minder doortimmerd, mooi!!!! Over The Cramps gesproken, hier met hun album 'Stay Sick', psychedelische spacerock van het hoogste gehalte, prachtig!!!!! The Jon Spencer Blues Explosion met 'Orange' en dit 'oranje' heeft gelukkig niets met de belastinguitvreters te maken, noch met het WK voetbal, machtige, vaak experimentele en psychedelische bluesrock' sterk!!!!! Vreemde keus, maar verdomd, die ouwe zak, dr. P, heeft gelijk, Blockhead met 'Music By Cavelight', Uiterst psychedelische alternatieve shit, in vele stijlen, uiterst sterk!!!!!
Dat was de laatste voor deze dag, laat je niet meer besodemieteren en veel plezier!

BROEPERDIEBRIPZIESAPPEREDOSIOENALDIEJAZZ!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten