Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 juli 2014

Muzikaal recept voor aandeelhouders verantwoordelijkheid bij faillissementen, al helemaal als het om banken gaat, zoals de Fortis Bank

Blogdokter Pisser's muzikale geneeskrachtige recepten voor een goede stoelgang en nog véééééél méééér. Fleur je dag op met de recepten van blogdokter Pisser's recepten, na een aantal sessies bereik je zelfs een geestverruiming, dat is dan ook de bedoeling van dr. P, volgens zijn theorie, gaan geestverruimde mensen een stuk verantwoordelijker en toch tegelijk vaak een stuk vrolijker door het leven! De geheime agenda, van die ouwe toverkol is, mensen zo ver krijgen, dat ze niet meer pikken, dat hun thuis, de aarde door hebzucht, machtswellust en ordinaire geldklopperij naar de kloten wordt geholpen, geestverruimde mensen zullen volgens zijn theorie, dan ook gaan zoeken naar wegen, om zo snel mogelijk de opwarming van de aarde te stoppen en de lucht- en milieuvervuiling terug te dringen. Kunnen we meteen eens echt gaan zorgen voor onze medemens, of dat nu hier is, of in India, of weet ik waar. Zie ook deze link en teken de petitie ajb! Een schoner klimaat is één van de belangrijkste zaken voor de komende decennia, als we niet snel ingrijpen worden de gevolgen op de lange duur alleen maar erger, nog meer tornado's, bosbranden en ga zo maar door, om over het overstromen van delta gebieden nog maar te zwijgen, of de atols in de Stille Oceaan, die nu al langzaam onderlopen...... We moeten het samen rooien en klaar staan voor de ander, dat is zelfs eigenbelang, want wie zit er straks op Nederlanders te wachten, als hier het halve land onderloopt?

Als eersten vandaag: om lekker de hersenen te ontdoen van de dagelijkse bagger (en te laden met Bacher), Bach en BWV 685-689, Duet BWV 802-803, Fugue BWV552 (let op de dikke organist..), Fantasia in C minor BWV1121 (let op het begin.. ha! ha! ha!), Christ lag in Todes Banden BWV718 'ájájáááái (kan alleen een digitale versie vinden, ha! ha! ha! maakt 't nog ruimtelijker),  Fantasia super Christ lag in Todes Banden (jááááá) BWV695 en tot slot pffff: Fantasia and Fugue in G minor BWV 542 (dit vind ik zelf de mooist uitgevoerde) machtige muziek, maar wel op concert-, dan wel pijp-, dan wel kerkorgel, machtig mooi mensen, de synthesizer van een paar honderd jaar geleden, zet de bassen lekker hard, zodat je de trillingen door je voeten omhoog voelt komen!!!!! Als je zelf een cd hebt, met ongeveer dezelfde volgorde, is dat natuurlijk prima laat dr. P weten, Door met nog een echte dr. P keus: Velvet Opera en 'Ride A Hustler's Dream', een machtig mooi album, al decennia oud, maar nog even mooi, als bij het verschijnen!!!!! Nog zo één: 'The American Methaphysical Circus' van Joe Byrd and the Field Hippies, een regelrechte trip uit de tijd, dat veel hippies voor het geld gingen kiezen, maar jezus wat mooi, als The Fugs en 'it crawled into my hands, honest' die doen we er dan ook maar meteen achteraan, beiden waanzinnig mooie albums, met een berg waanzinnig mooie muziek, psychedelica van de hoogste plank, genieten piepelzzzzz!!!!!! Nog één uit de oude doos et 'Psychedelic Sounds Of The 13th Floor Elevators' van The 13 th enz... de band van de geniale Roky Erickson, uiterst sterk!!!!! let op de voorloper van de synthesizer die je op dit album , uit 1966 hoort. Nu naar uiterst psychedelische muziek uit de 80er jaren: Kissing The Pink en 'Naked' (kan niet het hele album vinden, wel veel nummers in deze link), alweer een trip op zichzelf, prachtig!!!!! Nu een lolalbum van Bauhaus, als Tones on Tail en 'Pop' (alweer niet het hele album, maar wel een flink aantal nummers) dat is 't wel, schitterende psychedelische poprock met veel plezier gebracht!!!!! We komen dit keer niet verder dan de 80 er jaren, dus tot slot Public Image Ltd. en 'Second Edition', een machtig mooi album van de legendarische band met John Lydon en Jah Wobble, schitterende bijzonder aparte spacedubwaverock, soms op reggae bodem, uiterst psychedelisch!!!!!
Tot de volgende keer en veel plezier!

BRIP BREP BROP BRIP BREP BROP brap!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten