Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 juli 2014

Klijnsma, 'gelukzoekers die Nederlands leren worden gelukkig als ze het Nederlands beheersen.........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Op 27 juni jl. was Klijnsma te horen op Radio1 (rond 15.37 u.), over de mogelijkheid, die zij gemeenten geeft, mensen die weigeren Nederlands te leren, te korten op de bijstand, of deze zelfs helemaal in te trekken. "Als je niet kan praten, als je niet kan communiceren, is dat natuurlijk 'gewoon' een ramp...", aldus de PvdA rollatorslet, die zelfs haar lotgenoten afknijpt en te kakken zet. Kortingen op de bijstand is voor Klijnsma hetzelfde als enthousiasmeren....... ha! ha! ha! ha! Oh, vandaar het zwaar asociale, totale afbraakbeleid van Rutte 2!! "Het is een groot goed, als je mee kan doen in de samenleving" en "Het is hartstikke goed dat mensen de Nederlandse taal echt niet alleen tot hun gedachtegoed (?? ha! ha! ha! ha! ha!), uh.., maar als instrument kunnen hanteren........", u leest het goed, aan het formuleren van kloppende zinnen ontbreekt het nogal eens, als het om Klijnsma zelf gaat..... Hoe kan een toegelaten vluchteling, die Nederlands probeert te leren, deze letterlijke zin van Klijnsma, in godsnaam begrijpen...... ha! ha! ha! ha! ha!

Over dat 'communiceren': het zou Klijnsma tot eer strekken, als zij eens echt ging communiceren met het Nederlandse volk, de enige communicatie, die zij gebruikt, is eenzijdige volksverlakkerij richting het volk. Trouwens, ze had beter ook het Engels mee kunnen nemen in haar eis, als je de reclames hoort tegenwoordig, bestaan deze voor bijna 50% uit 'Engelse taal', althans veelal een 'versteenkoolde' Nederlandse variant.........

Huppellul Peter Bolk, de neoliberale, 'politiek verslaggever' van de NOS, vond het nodig het haatzaai woord 'gelukzoekers' te gebruiken, voor mensen die vluchten om hun leven te redden, hij vroeg Klijnsma, of met deze maatregel die gelukzoekers daarmee buiten de deur blijven. Klijnsma antwoordde dat het een geluk is dat zij met Blok kon praten en dat die gelukzoekers die Nederlands leren, gelukkig worden als ze het Nederlands beheersen....... ha! ha! ha! ha! ha!
Maar hoe vindt u dat, een staatssecretaris, die serieus ingaat op deze smerige insinuatie, van een hufter die n.b. met belastinggeld wordt betaald en werkt voor een onafhankelijke zendgemachtigde...????

Voor de goede orde, Klijnsma sprak over geestelijk gehandicapten, die natuurlijk ontzien worden en gewoon een uitkering krijgen, maar niets over de zwaar getraumatiseerden, of oudere vluchtelingen, die de capaciteit niet meer hebben, echt goed te leren communiceren in het Nederlands............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten