Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 9 juli 2014

Peter van Dalen de jihadistenvreter van de CU wil telefoons op explosieven controleren........... ha! ha! ha! ha! ha!

'ChristenUnie' nitwit en EU grootgraaier van Dalen, ontpopt zich meer en meer als een 'blikvreter' als het om de jihadisten gaat en dat wil hij het liefst zoveel mogelijk uitdragen aan het volk! Daarom kwam hij gisteren met de eis, dat alle telefoons die vliegtuigen ingaan, gecontroleerd worden op explosieven, niet alleen de telefoons richting VS. In die telefoons heeft hightechfirma Al Qaida, explosieven gebouwd op de plaats van de accu, waarna je een een zogenaamde ááááááh-iBamfoon overhoudt!

Uw Azijnpisser wil nog verder gaan: er zijn momenteel ontraceerbare bommen, die in het lichaam ingebouwd kunnen worden, daarom stel ik voor, dat alle luchtreizigers eerst grondig geopereerd worden, voor ze het vliegtuig ingaan!
Wat zou dat een hoop luchtvervuiling schelen!

Gistermorgen was een verslaggever van Radio1 naar Schiphol afgereisd (na 9.00 u.), om daar eens aan reizigers te vragen wat ze er van vonden, dat controleren van de telefoons. Deze verslaggever was volkomen verbaasd, toen bleek, dat de reizigers al op de hoogte waren, hij vroeg hoe dat kon. Welnu, die reizigers hadden dat een dag eerder al in het nieuws gehoord........ ha! ha! ha! ha! Deze reizigers waren ook op de hoogte van de manier waarop de controle gebeurt: door het aanzetten van de telefoon zou men kunnen zien, dat er geen bom in zit! Dat wordt dus wachten op de nieuwste generatie ááááááh-iBamfoon van Al Qaida, met een halve batterij, en een halve plak C4...........
 
Klik ook op het label 'tandpastabommen', onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten