Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 juli 2014

Jeroen Jansen, ASN bank: 'er zijn geen banken die expres beleggen in kinderarbeid.......'

Gisteren was de directeur van ASN bank, Jeroen Jansen, te horen bij BNR. Deze directeur van een 'duurzame' bank, wil niet met de vingers naar andere banken wijzen, die beleggen in wapenhandel of kinderarbeid........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! Nee, logisch ten eerste zou hij dan ook naar broodheer SNS Reaal moeten wijzen en zoals we weten, kwam deze bank allesbehalve ongeschonden uit de kredietcrisis, geen natuurverschijnsel die bankencrisis, maar een direct gevolg van totaal onverantwoord handelen van een stel topgraaiers, waaronder de top van SNS Reaal! Het redden van SNS Reaal heeft iedere Nederlandse burger, maar liefst € 200,-- gekost!! Ten tweede is het wel zeker, dat SNS wel heeft belegd in voornoemde zaken, daarom wil hij niet met de vinger wijzen naar andere banken, zonder dat hij naar 'zijn eigen' SNS moet wijzen.... Behoorlijk hypocriet van deze 'duurzame bankier', die daarnaast wellicht ook naar zijn toekomstige carrière kijkt, laten we eerlijk zijn, banken zitten niet op een nieuwe topman te wachten, die eerst hun peperdure kantoor heeft onder gescheten.

Volgens Jansen, zijn er geen banken, die bewust beleggen in kinderarbeid of wapenhandel...... ha! ha! ha! ha! Nou, dan moeten ze wel blind en doofstom zijn, je hebt echt geen uitgebreide zoektocht nodig om te zien, dat een bedrijf 'lekker' fout bezig is. De rapporten met schrijnende arbeidsomstandigheden, kinderarbeid en de verwevenheid van bedrijven met wapenhandel, uitgebracht door divers ngo's, mensenrechtenorganisaties en internationale vakbonden, vliegen je bij wijze van spreken om de oren! Je over dit soort zaken, als de top van een bank, van de domme houden, is ronduit smerige, achterbakse oplichting van klanten!
Ongelofelijk en totaal ongeloofwaardig, die Jansen!!!

En waarom meneer Jansen, mogen klanten hun rekeningnummer niet meenemen naar een andere bank? Een feit, dat de banken telkens weer weten te voorkomen, logisch, want dan kan je van de ene op de andere dag jouw bank straffen voor bijvoorbeeld smerige beleggingen, door naar een andere bank over te stappen, zonder allerlei gedoe, dat wil de top van de banken voorkomen, zelfs die van de ASN bank!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten