Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 15 juli 2014

Muzikaal recept voor een eind aan de niet te vergelijken agressie van Israël tegen de Palestijnen in de openluchtgevangenis Gaza en onmiddellijke terugtrekking van Israël uit de bezette gebieden, plus een fatsoenlijk, leefbaar land voor de Palestijnen!

Hier je regelmatige portie hersenvoer, rechtstreeks uit blogdokter Pisser's muzikale puinbak. Om te beginnen, lees het bericht van vandaag (15 juli 2014) met de oproep voor het tekenen van een petitie, gericht aan het EU parlement, dat morgen vergadert over de situatie in de Gazastrook, waar een volkomen ongelijke strijd plaatsvindt.
Door met het recept: Geneeskrachtige recepten met tonen die kracht, troost en plezier geven, zaken, die de gezondheid sterk beïnvloeden, positief dan, of je moet muziek haten..... ha! ha! ha! ha! Gebruik de recepten van de dr. zo vaak mogelijk, dan bereik je daarmee ook nog eens, dat je geest zich zal verruimen, waardoor je beter je persoonlijkheid kan doorgronden en tegelijkertijd zal zien, hoe zwaar de aardbewoners dag na dag worden bedonderd en in de tang worden gehouden door: regeringen, multinationals, de financiële wereld en niet te vergeten het militair-industrieel complex. Deze bedrijven en figuren maken voor een groot deel van de mensheid het leven tot een hel, behandelen anderen als loonslaven, die vooral niet voor zichzelf mogen opkomen (zelfs in het westen, worden de arbeiders in hoog tempo ontdaan, van de eens door hen bevochten rechten). Om over het vernielen van ons thuis, planeet aarde, door dit tuig nog maar te zwijgen... Tegenwoordig gebeurt dat zelfs onder de noemer 'duurzaam......'

Mozart trapt af vandaag met 'De jupiter Symfomie, Eine Kleine Nachtmusik en het Tweede Hoornconcert' (waarom dat eerste en laatste nu weer in het Nederlands staat, is me een raadsel, waarschijnlijk is 'Eine Kleine Nachtmusik' niet makkelijk te vertalen een kleine nachtmuziek of een beetje nachtmuziek? ha! ha! ha!) , zoek er zelf maar een dirigent bij, als je die in de link niets vindt. Schitterende muziek om je geest te bevrijden van de bagger, die in de loop van de dag je hersenen bevuilt, hemelsch mooi!!!!! Hemelsggg? Wat dacht je van Lumina met 'Zéphyr' natuurlijk niet te vinden, althans als je weinig tijd heb, zoals dat bij mijn het geval is. Geloof me maar, schitterende elektronica, soms op het randje van kitsch!!!! Meer psychedelische, hemelsche klanken, nu van Tangerine Dream en het album: 'Canyon Cazuma' machtig!!!!! Nu wat heftiger elektronica van een paar van de goden uit de psychedelische trance-elektrocosmosshit The Orb en het album 'Bicycles & Tricycles', wat nog te zeggen, dan wat een ongelofelijk mooie trip!!!!! Nog een paar van die grootheden: Trent Reznor en Atticus Ross, met 'Girl With The Dragon Tattoo' (het tweede deel) godeneziele en christus op een houtvlot, wat is dit goed!!!!! Tot slot Trout en 'Arcade Device' (10) (helaas mensen, ik kan het zo snel niet vinden, dus....), experimentele elektronica met een zwaar psychedelische ondertoon, groots!!!!!
Laat je niets wijs maken, als je voelt, dat je belogen wordt, maar zelfs als je dat niet voelt, opgepast! en uh, veel plezier!

BORPZEDIEBRIPBORPBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten