Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 juli 2014

Ten Broeke: het éénmansinstituut Oost-Oekraïne / Rusland

VVD nitwit ten Broeke heeft helemaal z'n draai gevonden, met een hoop poeha, doet hij net of hij verstand van zaken heeft, in zake Oost-Oekraïne en verdomd het lukt hem ook nog..... De publieke omroep en de commerciële radiozender van de Telegraaf en dan de actualiteiten programma's van die zenders, kunnen maar geen genoeg krijgen van z'n domme kop en z'n driftige praatjes. De VVD hufter is dan ook minstens één keer per dag te horen op Radio1, of BNR.

Rusland is de kwade genius, alsof de koude oorlog nooit is afgelopen, alles wat in Oekraïne passeert, is dan ook te danken aan Rusland*, aldus ten Broeke, de leugenaar en grootlobbyist van het militair-industrieel complex..... Zo ook het niet kunnen betreden van het rampgebied van vlucht MH 17, niet Oekraïne, maar de separatisten zijn de schuld, dat Oekraïne weigert een wapenstilstand in te stellen.... Als ten Broeke morgenavond in z'n broek schijt, is Rusland daar verantwoordelijk voor, wedden?!

Dan te bedenken, dat de VS de laatste jaren 4 miljard dollar heeft geïnvesteerd in de Oekraïense opstand en staatsgreep........Het is meer dan duidelijk: de koude oorlog moet zo snel mogelijk op het topniveau van begin 80er jaren terug worden gebracht, dat is goed voor het militair-industrieel complex en daarmee voor de westerse machthebbers!!!

Zie ook: 'Timmermans gaf andermaal aan, dat hij bijzonder slecht geïnformeerd is..... Alweer wat betreft Oost-Oekraïne'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten