Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 20 juli 2014

Van Schie misbruikt het neergestorte vliegtuig in Oekraïne voor z'n gore praatjes

Met het neerstorten van Malaysia Airlines vlucht MH 17 in Oekraïne, is het hek van de dam bij de neoliberalen en andere fascistoïde figuren, die de koude oorlog willen doen herleven. Zo liet van Schie, het hoofd van het 'wetenschappelijk bureau' van de VVD, de Teldersstichting, dat dit gebeuren (het neerstorten van MH 17), eens te meer aangeeft, dat 'we' werk moeten maken van alternatieve energie........ Maarrrrrrr zonder subsidie's! Ha! ha! ha! ha! ha! ha! Met andere woorden, niet meer inzetten op zonne- en windenergie, maar op schaliegas en kernenergie...... ha! ha! ha! Als er één energievorm is, waar onevenredig veel subsidie naar toe is gegaan, is het wel kernenergie. Niet alleen wat het opwekken van energie alleen, maar als er morgen een ongeluk gebeurt in Borssele, met verstrekkende gevolgen voor de volksgezondheid en het milieu, zijn Essent (pionier in 'duurzaamheid' ha! ha! ha!) en Delta niet verzekerd voor de financiële gevolgen, nee daarvoor wordt er bij de staat en dus bij u, de belastingbetaler aangeklopt, geen verzekeringsmaatschappij wil een kerncentrale verzekeren, dat zou al reden genoeg moeten zijn, nooit in deze energieopwekking te stappen...... Datzelfde geldt voor de afbraak van centrales, daarvoor worden door die bedrijven geen reserves aangelegd, logisch, dat zou zoveel kosten, dat de prijs van kernenergie door het dak zou schieten!

Ook op schaliegas, zit al subsidie, in de vorm van een volkomen overbodig onderzoek naar die vorm van gaswinning (n.b. met het daadwerkelijk boren naar dit gas.....*), door VVD Obersturmbannführer Kamp en ook hier: de gevolgen voor een ramp door deze boringen, zijn niet te verzekeren, anders dan door de belastingbetaler, u dus!!!

Natuurlijk greep van Schie deze ramp aan om te pleiten voor veel meer geld naar defensie......

Toch fijn hè, dat zo'n VVD bons, een goede dag na de ramp, deze vreselijke gebeurtenis misbruikt voor z'n oplichterspraatjes, terwijl niet eens zeker is, waardoor het vliegtuig neerstortte.......

Mijn excuus: nog een toevoeging: van Schie durfde te zeggen, dat de Teldersstichting onderzoek doet naar het effect van liberale beginselen op de maatschappij.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Laat deze 'wetenschapper' eerst maar eens uitzoeken wat liberale beginselen zijn, de VVD heeft daar niets mee te maken. Wat de zak bedoelde is onderzoek doen naar 'neoliberalisme', u weet wel o.a. de VVD ideologie, die alleen oog heeft voor zoveel mogelijk macht en geld verzamelen en het knechten en uitknijpen van de grote onderlaag!

*Vreemd vindt u ook niet, hele kuddes wetenschappers waarschuwen voor Schaliegaswinning, bovendien zijn de kwalijke gevolgen van deze gaswinning al te zien in de VS, maar Kamp gaat het onderzoeken, door grote hoeveelheden chemicaliën in de bodem te spuiten, met andere woorden, zelfs door deze proeven kan een ramp ontstaan.........

Bron: Tros Kamerbreed 19 juli jl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten