Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 8 juli 2014

Marianne Zwagerman, het 'gekleurde intellect': "Dat mag ook wel eens, een paar weken niet al die doem........." ha! ha! ha! ha!

Het zogenaamde intellect Marianne Zwagerman, een regelmatig terugkerende hufter in het mega domme 'Media Forum' op Radio1. Zij durfde afgelopen vrijdag, in datzelfde forum te zeggen, als reactie op veel kritiek op de totaal onzinnige voetbal hysterie rond het WK, in actualiteiten programma's, dat dit wel eens een paar weken mag, na al die doem....... ha! ha! ha! ha! ha! Zwagerman heeft nooit zin in doem, maar puur en alleen in hufterige ideeën spuien, open deuren inschoppen en totaal onzinnige analyses van anderen nakauwen. Bovendien is het deze enorme huppelkut nog niet opgevallen, dat de actualiteiten programma's het jaar rond vol zitten met dom gelul over sport en de grootste onzin over totaal niet actuele, oninteressante rotzooi. Van gewest tot gewest nieuws (hoewel, dat was nog wel eens interessant, vergeleken met de bagger die we tegenwoordig voorgeschoteld krijgen), om nog maar te zwijgen over de vervloekte Tour de Stimulance, die zojuist is gestart en ook weer drie weken duurt....

Over zwarte piet wilde deze hufter wel kwijt, dat dit moet kunnen, waar het om gaat is discriminatie, daar moet wat aan worden gedaan, aldus het leeghoofd, ach en zij kan het weten, ze is immers gitzwart geboren....... De trut durfde nog wat haat te zaaien, met de uitlating dat de gediscrimineerden eindelijk iets hebben, waar ze zich tegen kunnen verzetten, met andere woorden: ze hebben totaal ongelijk met hun gezeur over discriminatie en vernederingen, die hen aangedaan zouden worden vanwege de huidskleur....... Excuseer: godgloeiendegodverdomme!!!

Voor meer zwarte pieten 'nieuws', klik op het label onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten