Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 8 augustus 2014

Kustaw Bessems gooit Oekraïense schaapskleren af....... OEI!!!

Gistermorgen besteedde de chef 'opinie' van de Volkskrant, Kustaw Bessems zijn column bij BNR aan de ruzie van o.a. Nederland met Rusland. Volgens deze goth houdt iedereen de ogen maar gesloten voor de ellende in en met Rusland, dat volgens Bessems ook verantwoordelijk is voor het neerhalen van vlucht MH17* ..... Wat Bessems nu vooral steekt, is dat de Nederlanders nu klagen omdat zij hun bloemen en fruit niet kwijt kunnen in Rusland (hij wist waarschijnlijk nog niet, dat bloemen juist zijn uitgezonderd)........ Wat een enorme klootvogel! Met name rechts en de Telegraaf met al haar aanhangsels (zoals BNR, PowNed, WNL, FD, enz..) willen nooit iets van een boycot weten, sterker nog, zelfs het uitbuiten van werknemers in het buitenland, door Nederlandse bedrijven, bijvoorbeeld op plantages, overige landbouw, of in fabrieken, is geen reden voor de rechtse media kritiek te uiten op bedrijven, die zich daar schuldig aan maken........... Ook het overtreden van de milieuregels door dit soort bedrijven (uit Nederland) in ontwikkelingslanden, is geen reden om kritiek te leveren, de bedrijven houden zich immers aan de regels van het land (die er op milieu gebied meestal niet zijn), terwijl zelfs een kind hier weet, dat het uitermate slecht is het milieu te verknallen, of dat nu hier is, of in een ver land..... Logisch dat ze ook tegen boycots zijn, gericht op dictaturen, waar de bevolking zwaar wordt onderdrukt. Maar omdat de massa zo anti-Russisch is gehersenspoeld door de politiek en de media en met name door de rechtse media (al lijkt er geen objectieve, of linkse kant meer te zijn, in de media), is men ineens voor een boycot. Wat een hypocriete klootzak, die Bessems, gedverdemme!!!!

* Fijn dat deze figuren 'alle bewijzen' rond hebben, maar de lezer, of kijker nooit iets van deze 'bewijzen' laten zien.......

P.S. meneer van 't Hek, u wilt niet voor de Telegraaf Media Groep werken, hier ziet u, dat ook een 'journalist' van de Volkskrant totaal geen moeite heeft, de rechtse achterban van de Telegrof te behagen, met zijn schrijfsels...... Als ik u was en de NRC gaat over naar de TMG, zou ik maar een column gaan schrijven voor een plaatselijk sufferdje, mits deze onafhankelijk is natuurlijk!

Zie ook: 'CDA eist genoegdoening voor boeren en tuinders, het lijkt wel een herhaling van de kredietcrisis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten