Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 28 oktober 2014

Asscher wenst de zwarte piet niet toegespeeld te krijgen.......

De kleine PvdA oplichter Asscher, wil niet dat zijn partij 'de zwarte piet' toegespeeld krijgt, daarom is in geheim zwarte pieten overleg (ha! ha! ha!) besloten, dat zwarte piet 'weer' een feest van 'iedereen' moet worden....... Hoezo 'een feest van iedereen?' Was het dat dan ooit? Oh ja, natuurlijk voordat we 'het verschijnsel' gekleurde Nederlanders in 'onze' straten tegenkwamen!!!!

Natuurlijk schijten Asscher en diens partijgenoten in politiek bestuur, zeven kleuren stront, veronderstel, dat de laatste 5 leden de deur achter zich dicht doen, om zoiets ordinairs, als minderheden, die zich gediscrimineerd 'voelen' en waarom die laatste PvdA leden zich bij de fascistische zwarte pieten beweging PVV aansluiten.......' 'Ze, die gekleurde Nederlanders, passen zich maar aan, ja toch???!!!!!' 'Nee, die Wilders is zo gek nog niet......'

Nou en verder zoeken 'ze' het maar uit, al is die 'ze' in dit geval de gemeenten, die de sinterklaas intochten subsidiëren, o.a. met belastinggeld betaald door......... gekleurde Nederlanders!!!!
Dus we gaan lekker door met het belachelijk maken van onze gekleurde medelanders, 'ze wennen er maar aan! Ja toch????'

Oh en hou maar op te vertellen, dat zwarte piet, zwart is van het roet in schoorstenen, heeft u ooit een schoorsteenveger na zijn werkzaamheden, volledig zwart met knalrode lippen gezien????

En de PvdA? Ach een partij die net als de VVD discriminatie wel kan waarderen, zoals nu blijkt, bovendien een partij met schoftentuig, dat alleen op macht en geld uit is, maakt niet uit hoe en dat zal, vrees ik, nooit meer veranderen......

Voor meer berichten over dit achterlijke gebruik, klik op het label 'zwarte piet' onder dit bericht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten