Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 oktober 2014

NAVO beroofd door Russen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoorde gistermiddag in het BNR nieuwsoverzicht voor 13.00 u., dat Rusland via het internet heeft ingebroken bij overheidsdiensten en de NAVO, dit door een lek in het Microsoft stuurprogramma dat ze gebruiken...... ha! ha! ha! ha! ha!
De NAVO bestolen, terwijl deze uiterst agressieve organisatie continu loopt te zeiken dat ze te weinig geld hebben, naast dat diezelfde NAVO bijna het tienvoudige aan 'defensie' budget verbruikt, dan de Russen.... ha! ha! ha! ha! ha! Zelfs met het godsvermogen, dat de NAVO binnenkrijgt, kan het geen goede ICT afdeling opzetten, laat staan dat er goede bewaking is van de gegevens........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wat betreft Microsoft is het wel duidelijk, dat deze dief nog steeds een waardeloos besturingssysteem op de markt brengt. 'Dief?', ja, dat bleek dit jaar, toen Microsoft het besturingssysteem XP los liet. U weet wel een systeem, dat ongevraagd op uw nieuwe computer was geïnstalleerd. Jammer voor die computer, maar na een paar jaar, vindt de geldgraaibak Microsoft het welletjes en steelt in feite uw besturingssysteem, waar u dan weer een peperduur nieuw systeem van Microsoft voor terug mag kopen, een systeem dat met een 'beetje geluk' niet draait op uw intussen oude computer......

Juist door de vele fouten in het besturingssysteem van Microsoft (wekelijkse updates), zouden de NAVO en overheidsdiensten beter moeten weten en 'bovenop het systeem moeten blijven zitten..' Zoals vandaag bekend werd gemaakt over de ICT van de overheid: het is een grote zooi, miljarden over de balk gegooid, een kwestie waar gegarandeerd veel corruptie onder zit, al lult men daar liever niet over......

Voor meer berichten over Microsoft, klik op het label met die naam, onder dit bericht, dat geldt ook voor 'ICT' en andere zaken die u daar vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten