Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 21 oktober 2014

Carla Dik-Faber wil pre-geboorte-scan verbieden....... AUW!!!!

Carla Dik van de 'Christen'Unie timmert aardig aan de media asfaltweg. Afgelopen vrijdag maakte deze gemankeerde christentrut zich pissig over a.s. moeders en vaders, die zich laten scannen op genetische afwijkingen, voor zij beslissen een kind te nemen. Heel eng natuurlijk, veronderstel dat die ouders te weten zouden komen, dan hun toekomstig kroost voor 80% kans heeft op cystische fibrose (taaislijmziekte) en daarom besluiten, maar geen kind, of een adoptief kind te nemen!!!! Veel erger vindt Dik mensen die tot een abortus besluiten, omdat via tests blijkt, dat de foetus bijvoorbeeld het syndroom van down heeft...... Alles moet in de ogen van Dik geboren worden, zij weet immers wat het betekent, om als een zwaar geestelijk en lichamelijk gehandicapt kind door het leven te moeten gaan. Zoals bijvoorbeeld in de gereformeerde bijbelbelt: een kind dat tot de dood van de ouders, of opname in verzorgingstehuis, thuis woont, om na de dood van de ouders, of opname van die ouders, op 40 jarige leeftijd in de dieperik van een inrichting te worden gegooid. Daar zal dit kind (dat blijven deze mensen eigenlijk hun leven lang) in de meeste gevallen geen ene bliksem van begrijpen en zich meestal onmogelijk nog kunnen aanpassen.... Dik heeft 't tenslotte allemaal zelf meegemaakt, de tyfustrut!!!!!

En nee, ik heb het niet over de kosten, die moeten ten allen tijde door de maatschappij gedragen worden, het 'Derde Rijk' van Hitler bestaat gelukkig allang niet meer!

Speciaal voor Dik en voor u: draai hierna maar een lekker fris album van de Australiërs James G. Thirlwell, die zich Foetus noemt, bijvoorbeeld: 'Gash'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten