Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 16 oktober 2014

Irak: 'boots on the ground' vanwege plots uit de mottenballen opgedoken 'massavernietingswapens.......' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! .

Zeg meneer Ko 'de woestijnwachter' Colijn van Clingendael, hebbie 't al heurd: gelukkig heeft de VS met terugwerkende kracht de zo hard gezochte, maar nooit gevonden massavernietingswapens van Hoessein, alsnog gevonden, in 2007, wel te verstaan........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Deze zogenaamde ontdekking, maakt voor de VS en bijvoorbeeld kontlikker Nederland de weg vrij, voor 'boots on the ground', zoals dit in 2003 na een grote leugencampagne gebeurde, met een illegale oorlog tegen Irak, die de huidige stront veroorzaakte in dat gebied van de wereld..... De altijd zo 'serieus' klinkende onbenullige gehaktbal Hammelburg, verklaarde dit als volgt (let op hè Ko!): de VS heeft dat nooit bekend gemaakt, omdat de onderdelen van die wapens door o.a. de VS en België werden geleverd......... ha! ha! ha! ha! ha! Dat van Anraat en VVD hufter Bolkestein Belgen waren wist ik niet, de eerste leverde grote hoeveelheden grondstoffen voor gifgas aan Hoessein en Bolkestein, gaf daar, gewaarschuwd en wel, gewoon exportvergunningen voor in de 80er jaren..... Van Anraat zit vast en  de miezerige smeerlap Bolkestein verdiende na die periode meer dan hij ooit deed!
Ko, houd je gedachten erbij hè en mijn excuus voor het uitweiden. Dus de VS en dan met name het stel terroristen met George W. Bush jr. aan het roer, zouden dit nooit bekend hebben willen maken, terwijl je in feite kan stellen, dat die Irak oorlog de Republikeinen al bijna twee regeringstermijnen heeft gekost....... ha! ha! ha! ha! ha! Ach ja, Hammelburg, een typisch geval van overvette hersencellen.
Welnu Ko, ik schat dat jij zelf een beter excuus zal zoeken voor deze virtuele wapens, al zou het me niet verbazen, als jij daar zelfs geen aandacht aan besteedt, tenslotte is de VS als god voor jou, ze vertellen daar altijd de waarheid, ja toch, Ko???
Nou Ko zet 'm op!!!

Zie ook: 'Ko Colijn gelooft niet in god, maar in de VS....... ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten